8 augusti

Sorry för att jag är så dålig på att uppdatera mig men det är fullt upp med jobb hela dagarna och när jag får en ledig stund över så går jag oftast ut eller är på stranden och hänger.

I torsdags efter jobbet åkte jag in till Napa för att säga hej då till Linn som hade sin sista kväll i Cypern innan hemgång mot Sverige. Jag , Linn , Sanna, Pelle och några jobbarkollegor till dom tog en drink på Café Nio ( jätte bra förhak ) sedan drog vi vidare mot GG och sedan blev det Blue moon bar enligt tradition.

Idag har jag äntligen haft min efterlängtade lediga dag ! Igår var jag, Sanna och Amanda ut och idag har jag legat vid poolen med Johanna.D i några timmar . Efter tog jag och Anton moppen in till Napa för att gå till ryggspecialisten och jag kan nu framföra att min rygg längre inte är "oskuld" för idag är det första gången jag har varit och knäckt ut ryggen och det behövdes verkligen så stel som jag har varit nu dom senaste månaderna . 10 min gick besöket och 40 euro fattigare blev man, men förhoppningsvis så var detta min räddning ! :)
Jag och min lovley friend tanning oil vid poolen idag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0