Can we forget the past and pick up the pieces ?


16 september

Hallå där !

Sorry för att jag är så himla dålig på att uppdatera mig. Har inte haft tid eller någon vidare lust till att blogga, men nu när min käre vän Matilda skrev och sa att jag lär uppdatera mig lite oftare så lär det bli lite skärpning för min del .

Det har hänt en hel dom senaste veckorna iaf mycket skit, tjafs hit och dit en del tårar men också en hel del roliga saker. Allt löser sig tillslut :D Jag har fått flyttat från kiosken på stranden och jobbar nu mer med alla mina vänner i restaurangen. Det är så mycket bättre allting . Bättre människor. Bättre arbetsuppgifter. Bättre timmar. Jag jobbar numer splitt varje dag så är ledig om dagarna mellan 12 - 18:30 så nu kan jag jobba på brännan sista tiden (slutar förresten jobbet den 29 sept ) och då kommer mor, far och bror och hälsar på *lääääängtar*


Nu ska shoppa lite på nelly.se har hittat en supersnygg vinterjacka jag vill ha !

Nu har jag denna outfit igen på jobbet *gammal bild dock*

14 Sept

Nu ska jag in till napa och leta på Nicole och Jelan som är här :D

3 september

Soooooorrry för att man har varit så dåligt på att skriva här !

Vad har hänt senaste veckan då ? Jo sist så var jag ut på PLIN2 (nattclubén på hotellet) och det var GRYMT ! Tyvärr så glömde jag kameran hemma och min kompis tappa bort sin så det blev inte så många bilder från den kvällen :( Somna kl 6:30 på morgon och började kl 8 på morgonen . Det har aldrig varit så kaos bland personalen på jobbet dagen efter. Mig fick dom droppa i cleareyes så att det inte skulle synas på ögonen att jag fortfarande var full och öl fick jag dricka så att jag skulle slippa den kommande bakfyllan haha ! Efter jobbet var det ingen idé att sova utan det var bara att köra på igen eftersom jag lovat att joina ett gäng från Gävle eftersom det var deras sista utekväll i Napa innan dom for hem. ( Vill bara poängtera att jag mådde förvånadsvärt bra på måndagen )

Resten utav veckan har man kört på med jobb och i onsdags firade vi vår enda svenske kille Anton som fyllde år med tårta och fest ! :) Idag har jag varit helt slut och somnade direkt jag kom hem från jobbet kl 18 . Fick reda på idag också att jag gör min sista vecka nästa vecka *woop woop* så sen blir det S E M E S T ER på obestämd tid . Det enda jag vet att jag måste vara hemma till den 10 okt för då ska jag börja körskola och äntligen fixa mitt körkort !

SÅ om någon känner sig uttråkad och vill komma och hälsa på så är det bara att höra av sig :)


Enda bilden på mig och Louise från plin2



RSS 2.0