Nu vräker jag i mig choklad för fullt . I ...

img_9712 (MMS)

Nu vräker jag i mig choklad för fullt . I need it so that my brain Will work. Har mycket att tänka på nu och förbereda mig :)


Nu sticker jag ner på stan. Seeee ya !

img_9689 (MMS)

Nu sticker jag ner på stan. Seeee ya !


28 februari

Nu har jag precis fått i mig lite frukost. Lär dra ner på stan och fixa en massa snart. Åhh det är så mycket himla mycket att tänka på nu . Hoppas jag får ordning på det mesta idag i alla fall så att jag slipper stressa med allt i sista sekunden i morgon.


Nu lär jag skynda skynda ! :)


Bjuder på en bild så länge . Jag och lilla söta Matilda igår !

Lunch nu . Wokade Grönsaker och biff med r...

img_9242 (MMS)

Lunch nu . Wokade Grönsaker och biff med ris :)


God eftermiddag

Nu ska vi fräscha upp oss lite sen blir det sväng till affären :)



Myslördag

Nu sitter jag och myser med Petra och hennes dotter Matilda , kikar lite på melodifestivalen... Snart blir det läggdags för lilla matilda . Roligt att få sovsällskap av två söta tjejer.

Hoppas ni alla har en jätte rolig lördagskväll !

xoxoxox

JOrge & Alexa


25 februari

Nu byter jag ut Festhelgerna mot myshelger istället...
Jag och Malin hade det riktigt skoj på heartan igår. Var längesedan vi var ut och festade ihop, senast var midsommar förra året. Ett bra avslut inför den lugna och hälsosamma tiden jag nu har framför mig :)

Jag och Malin ska träffas nästa vecka och boka White sensation som kommer till Oslo den 16 april *wihoooo* Äntligen har jag någon som vill åka med , har länge velat åka på det men aldrig fått någon som kunnat följa med så nu är jag så himla glad! Det kommer att bli galet :D



Nu ska jag över till brorsan en sväng och fixa lite sen kommer min darling Petra hit :)

Ändringar i schemat...

Det blir utgång för mig och Malin ikväll i alla fall ;) En sista gång jag får gå ut och shaka loss nu sen blir det lugnt ett tag framöver!

Det brukar oftast blir roligast när man har det oplanerat :)

24 februari

Har fortfarande sån himla hosta , känns som att jag ska hosta upp magsäcken snart så jäkla ont gör det :( Blir nog ingen utgång för mig ikväll. Jag som så gärna hade velat se hardcore superstar men men jag måste ju bli FRISK någon gång ! Ska jobba hela helgen och nästa vecka har jag en viktig intervju framför mig så då måste rösten vara i sitt allra bästa skick ;)


Nu ska jag iväg en sväng !

See ya !



Äntligen verkar bitarna falla på plats ;)

Jäkla hosta :(

Uscha, sån himla hosta jag har... Känns som att den aldrig försvinner och ont i magen har jag fått också för att jag hostat så himla mycket, men idag så var jag och köpte hostmedicin idag efter jobbet så nu jäklar ska jag bli bättre till i morgon för då ska jag och Malin ut på heartbreak för att se hardcore superstar . Kommer att bli min sista utgång på ett bra tag har jag bestämt mig för. Behöver ta det lugnt nu ett tag och spara pengar så att jag kan börja träna istället.

Idag fick jag ett positivt besked också men ganska nervöst =/ berättar mer sen när jag vet säkert :)

Nu väntar jag bara på att brorsan ska höra av sig så att vi kan åka iväg och hälsa på polarn hans en sväng.

Ciao ciao !

22 februari

Igår satt jag uppe sent på natten med mitt cv så det blev försent att skicka iväg det, men nu har jag äntligen fått iväg min cv *håll tummarna* för mig nu då =)

Nu ska jag över till grannen på lite mat och soffhäng framför tvn . I morgon blir det jobb, jippie ! :D

Puss på er ! ♥

Sitter i soffan och ser snön faller ner ut...

img_7485 (MMS)

Sitter i soffan och ser snön faller ner utanför fönstret


Baby i was born this way ....


Middag nu då . Pasta med bacon , purjolök ...

img_8371 (MMS)

Middag nu då . Pasta med bacon , purjolök , crème fraîche och körsbärstomater *mums*


21 Februari

Hatar måndagar ... Seg, ingen ork ingen lust till att göra något. Det enda jag åstadkommit idag är att jag städat här hemma.. Vakna upp utan röst idag igen så nu tänker jag sitta här hemma utan att försöka prata med någon och hoppas på att min röst kommer tillbaka i morgon ..


Ska skriva klart mitt cv idag och skicka in det i alla fall.. *håll tummarna för mig*


Kom och pyssla om mig !

Heeeej :)

Har åter igen haft en underbar helg med min käre vän Petra :D Hon o jag är som handen i handsken och vi har så himla kul ihop . Över våra förväntningar har denna helg varit :)


Nu har min stumpa åkt hem till sig i Sandviken och jag är åter själv igen *suck* :( Har varit så skönt att haft henne här hela helgen.  Vi har lagat mat ihop och bara umgåts. Hatar att laga mat och att äta själv. Uscha ! Det är så tråkigt att vara själv igen nu. Funderar på att åka till Ockelbo ett par dagar och hälsa på la familia , jobbar bara lördag denna vecka.

På torsdag blir det körning igen i alla fall . Fick ett sms i morse av Malin "Nu får du ladda upp tills torsdag" haha ! Ja, jag ska ladda upp tills dess men sen tror jag att det inte blir någon utgång på ett tag faktiskt....



Jag trodde att jag inte brydde mig men det gör jag.

Sjukt trött idag .....

Sjukt trött idag .....


Skål då :)


Middag med Petra . Lax potatis och romsås ...

img_1814 (MMS)

Middag med Petra . Lax potatis och romsås bjuds det på . Till det serveras ett gott vitt vin :)


19 februari

Nu sitter jag och Petra och små myser i soffan . Lite sletna sen igår haha, men kul hade vi :)
Tappa rösten igår gjorde man också . Blev väl så efter att ha legat sjuk hela veckan så försökte att inte prata så mycket men det blev ju svårt efter ett par glas vin . Trodde jag skulle vara bättre idag men är fortfarande hes , men jag klagar inte låter ju ganska sexig iaf :) haha ! Idag blir det körning igen fast på Heartbreak istället.

Puss

Jag och Petra igår innan utgång :)

Jag och petra på goya nu

img_7741 (MMS)

Jag och petra på goya nu


Nu kör vi :)

Petra håller på och fortfarande gör sig i ordning så då fick jag lite "bloggtid" över hehe :) Får se vart vi går ut ikväll då (?) Jag röstar på goya faktiskt längesedan man var ut där nu.. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll !

Puss

Pu

God morgon :) nu ska jag ner på stan en sv...

img_6238 (MMS)

God morgon :) nu ska jag ner på stan en sväng och uträtta lite ärenden . Känns som att det kommer att bli en bra dag idag :D


Bort med sjukstugan!

Nu har jag städat och tvättat här hemma. Blekt tänderna, tagit en lång skön dusch , skrubbat hela kroppen och noppat ögonbryna .

Har bara lite ont i halsen nu . Det gör liksom ont när jag gapar men jag har ju inte precis så mycket att gapa över egentligen förutom när jag försöker att äta. Så nu kan man officiellt säga att den sjuka Cissi är äntligen borta :) Känns så sköööönt!

Nu blir det soffhäng ett tag och sen sova.

Puss !


Nu har jag vart ner på hälsocentralen . Fu...

img_6051 (MMS)

Nu har jag vart ner på hälsocentralen . Fullt frisk är jag ! :) jag hade inte halsfluss som jag trodde bara någon inflammation i kroppen så det bara hem och vila . Passade på att svänga förbi naked juicebar oh köpte med mig lunch hem .


17 Februari

Snart är vi inne på mars ! Värst vad fort dagarna går, men det får det göra enda fram tills det blir sommar då kan dom få gå sakta igen :)

Idag mår jag sämre igen ;( Känner mig alldeles febrig och halsen är alldeles tjock och uppsvullen ! Tror jag har råkat ut för halsfluss, brukar alltid få den skiten . Väntar på samtal från hälsocentralen så förhoppningsvis kan jag få en tid idag.

Tur att jag i alla fall kan ligga i sängen och lyssna/kika på Tyler Ward , han är så jäkla heeeet !


Phuuuu

Nu har jag skrivit klart mitt cv... Nu blir det natta natta <3

Drunken baby

Hahahaah bästaste idag kanske ;P

One tree hill

Äntligen har det senaste avsnittet kommit upp " Valentine´s day is over " passar så här lämpligt när man ligger sjuk på soffan .

Fortfarande soffläge ;(

Känner mig fortfarande sjuk så det blir soffläge idag igen... *suck* men har inte lika ont i huvudet som jag hade igår och febern har gått ner... Förhoppningsvis i morgon kan jag ialla fall ta mig utanför dörren.

Nu verkar det som att min käre vän Petra också har blivit sjuk men håller tummarna för att hon & jag mår bättre till helgen så att vi kan myyyyyysa , tycker om sånt jag ;)

Det här är min och Petras låt !

Pictures

Här kommer bilderna från Henke & Mackos 50 års fest i lördags ! Riktigt lyckad dag/kväll var det . Jag och Petra hade svept en vinare kl 16 redan haha, men upp till jobbet på söndagen kom jag iaf ;)


Sjuk :(

Usch har knappt kunnat sovit något inatt . Feber, tjock i halsen och ont i huvudet . Nu har jag lyckats förflytta mig i från sängen till soffan och här tänker jag stanna tills jag blir frisk.

Knaprar godis för fullt gör jag också , det får man väl göra när man är sjuk ? :) Ska bara ligga här och tycka synd om mig själv nu. Hoppas att allt är bra med er i alla fall! Puss ♥

Så sött :)

Härlig känsla det där....

born this way


Alla ♥ dag !

Hoppas alla får en riktigt mysig o bra alla ♥ dag ! KÄRLEK till min familj o vänner som alltid ställer upp och till alla söta därute  ! :)

Mmmm godis hjärtan fick man idag då på job...

img_2880 (MMS)

Mmmm godis hjärtan fick man idag då på jobbet ;)


Idag är montern full laddad ;)

img_5016 (MMS)

Idag är montern full laddad ;)


Min frukost

img_0692 (MMS)

Min frukost


Fest på mingel o bar nu ;)

img_3977 (MMS)

Fest på mingel o bar nu ;)


God morgon :)

Idag ska jag och Petra på 50 års kalas, skoj skoj. Först ut till valbo och bubbla sen till mingel och bar på middag :) Kommer bli en galen dag och det kommer att börjas tiiiiiiidigt. Men eftersom det börjas tidigt hinner man nog med att nyktra till mot kvällningen lr (??!) Ska upp o jobba  i morgon så det kan bli tufft, men som sagt det är i morgon det ;)

Nu sitter jag och väntar på att Petra ska komma hit , sen blir det till att sola och sen en sväng på stan .


Jag har fuckat upp igen jag har ingen kontroll..

Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln
Nu tänker jag krypa ner i sängen och kika på One tree hill. I morgon blir det party party!
     
I wont feel regrets and sorry because it´s not worth it....                                                                                                              


Jorge & Alexa


11 februari

Shiit va slö jag känner mig. Kom nyss ut från en härligt lång varm dusch. Färgat o noppat ögonbryna och nu ska jag göra lite käk ..

Vilket snöoväder det var inatt då ! men nu skiner solen igen :) Hoppas det håller i sig hela helgen, vill inte ha nå mer snö nu !!

Kärleksmums på jobbet idag . Snart är det ...

img_4992 (MMS)

Kärleksmums på jobbet idag . Snart är det ju alla <3 dag :)


Lördagens bilder från Saanas 25 års fest


God morgon

Har inte alls sovit någe vidare bra i natt ;( oxå vakna jag upp och känner mig illamående och ont i magen uscha ! Ska försöka få i mig lite frukost så hoppas jag att jag känner mig bättre snart....

Sleep tight


8 Februari

Det går så himla segt för mig att ladda upp bilder just nu eller rättare sagt det går inte alls ! Så jag får göra ett nytt försök i morgon istället.


Nu ska jag hem till grannen en sväng och hälsa på !

Ciao Ciao !

God morgon , har vart iväg och handla en s...

img_9194 (MMS)

God morgon , har vart iväg och handla en sväng på morgonkvisten och nu är jag hemma hos bror och leker med lilla Cindy lite :)


Trött

Ligger i sängen nu och kommer antagligen somna vilken sekund som helst. Lägger upp bilderna från i lördags i morgon istället.

Bjuder på en låt istället :)


Längesedan man somna kl 22:20 ...

Mina nya snygga skor jag köpte idag från s...

img_1919 (MMS)

Mina nya snygga skor jag köpte idag från scorett . Riktigt fynd 200kr :) ord pris 999 !


Fullspäckad helg har det varit.

Denna helg var den bästa på länge, och Saana´s 25 års firande var galet :) Kommer upp bilder senare ikväll .

Kom nyss hem från jobbet, har ätit lite mat nu också fick jag ett telefonsamtal från min käre vän Petra hon kommer in till stan snart så ska vi ta en shoppingrunda. Tror hon har fått lite försmak på Gävle nu ;)
Jag och Petra på Heartan i Lördags

Mmm smörgåstårta

img_7873 (MMS)

Mmm smörgåstårta


Nu sitter jag på tåget på väg till Ockelbo...

Nu sitter jag på tåget på väg till Ockelbo för att fira Saana som fyller 25 idag . Grym kväll kommer det att bli vi är ett gäng på 20 tjejer som kommer att röja loss ! Kl 21:30 har vi bokat en partybuss som kommer och hämtar upp oss, det är ju så tråkigt att åka skilda taxi bilar så nu kan vi alla 20 tjejer åka tillsammans till heartbreak där ett bord väntar på oss . Tredje dagen jag kör idag ! All in ! ;)


Skål :)


HEJ MITT VINTERLAND !

Snö snö och åter snö.... Trodde det var slut med det nu men icke !

Hade en trevlig kväll på heartan igår, var ovanligt nykter :)
Nu är det bara att ladda om batterierna igen för i kväll blir det körning med min käre vän Petra :) Ska först ner en sväng på stan snart och kika runt lite.


i Sista minuten

Blev det bestämt att man ska ut :) Lär ju passa på att fira för jag fick hem beslutet från PON idag och tidningen café blev fälld *hurra* Ni kan läsa om besluten på www.po.se för er som är intresserade !

Nu ska jag öppna min första cider och invänta folket :)

3 februari

Nu ska jag iväg o sola lite granna. Vill ju vara brun o fin till helgen :)

I morgon ska jag ut och parta med min gamla jobbarkollega Petra ( för längesedan vi var ut nu ) vi får köra på som på gamla goda tiden ;) och på lördag så fyller min käre vän Saana 25 år . Först blir firandet hemma hos henne i Ockelbo sen så tar vi alla 16 glada tjejer partybussen in till stan där vi bokat bord på Heartbreak. Kommer att bli grymt !


with arms wide open


00:40

Hittade ett kort på en väns facebook ett kort från tiden i Broome. Kul har aldrig sett det här kortet förut.

Saknaden är oändlig ...I was living the dream ...Känslor ...I wanna go back ... 

2 Februari

Igår var vi ett gäng hemma hos grannen och kika på film. Due Date och paranormal activity 2 såg vi.

Båda filmerna var riktigt bra men varför lära vi avsluta med paranormal activity ? Var ju skiträdd när jag skulle hem och sova. Även fast jag bor alldeles i närheten så fick jag som tur var skjuts hem ;)


Nu har jag myst ner mig i soffan och ska se det senaste avsnittet som kommit ut av One three hill The Other Half of Me "

Puss på er!

Har bakat en massa smulpajer på jobbet ida...

img_4271 (MMS)

Har bakat en massa smulpajer på jobbet idag :)


Catch me ,

I don’t need anymore broken heart
I’m tired of waiting for life to start
I just need a place to land
I wanna find myself again
Ready set I’m pushing through the door
Running faster than i ever have before
So take this as my final stand
Come on and catch me if you can
Catch me if you can
Catch me if you can
Catch me if you can
Catch me




Så är det!

Mästerkocken

Idag var jag riktigt duktig och gjorde ris o korvstroganoff till lunch *mums* blev det :)

The lonely island

Haha, dom är ju så grymt sköna dom här grabbarna ! Ännu en gång lyckas dom med en grymt bra låt !


God morgon

Hoppas allt är bra med er. Ska iväg och uträtta lite ärenden nu :)