Så sött

Den här låten har jag fastnat för nu ! Bra cover :)

?

Varför funkar det inte att lägga upp videos på bloggen nå mer för ? Har ju en massa bra musik som jag vill lägga upp :)  Help please !

Lördagens bilder

Riktigt lyckad kväll!

Min lunch idag

img_3056 (MMS)

Min lunch idag


Armband

Köpt från HM 99 :-

29 januari

Hur mår ni idag ? Här är det bara bra ;) Har hållt på och fixat o donat här hemma. Diskat, tvättat och betalat alla räkningar så skönt att ha det gjort . Tycker faktiskt att det är skoj att betala räkningar (knäppo tänker ni) men så kul att se hur mycket cash man får kvar att roa sig med, blev mer än vad jag trodde denna gång :)

Nu ska jag iväg och sola en sväng och sen blir det hem och dammsuga och invänta käraste Nettan :) Ska ut och fira att hon fyllt 24 år ikväll. Får se hur pigg hon är idag efter gårdagen ;P

En sak till jag kom på :) Jag har skrivit December på alla Januaris dagar kom på det nu när jag skrev 29 december först så det måste jag ändra nu. Har inte fattat riktigt än att vi är inne på ett nytt år :P

Semla

Årets första semla har jag precis glufsat i mig *mums* va gott :D


28 Januari

God morgon ♥


Jag har suttit i telefonkö nu halva morgonen och när det äntligen var min tur så bröts det bara (?!) Dåligt less, så nu tänker jag sova i någon timme till istället börjar inte jobba förens kl 16 idag.

PUSS

Lördagens outfit

På lördag ska jag ut och fira min kära Nettan som fyllt 24 år . Är så glad att du kommer :) Denna jumpsuit kom hem i brevlådan idag och den satt som smäck så den kör vi på lördag :) Ska kanske ha ett brunt läderskärp i midjan istället bara.
Matilda Jumpsuit SEK 459, Jeane Blush - NELLY.COM

Nu blir det Marabou choklad och One three hill , myyyyyyyyyyyyyys :)

Det blev billigt när man åkte med mamma o ...

img_4786 (MMS)

Det blev billigt när man åkte med mamma o pappa o handla ! Tack <3


Gu vilken snäll dotter jag är som bakar mu...

img_4868 (MMS)

Gu vilken snäll dotter jag är som bakar muffins åt mina föräldrar tills dom kommit hem från jobbet :)


Nu har jag precis kommit ur ett varmt lång...

img_7447 (MMS)

Nu har jag precis kommit ur ett varmt långt bad . Man lär ju passa på när man är hemma hos mor o far :) också passa jag på att använda lite av mammas hudvårdsprodukter. Fotkräm , handkräm , hudkräm, härligt härligt ! =)


26 Januari

Hej bloggen ! <3

Sitter hemma hos min käre vän Hellen just. Vi har nyss kommit hem efter prommis i detta härliga väder ( lite kallt ute dock )  

Hellen har lyckats fått böter idag för att inte ha använt bilbälte *fyyyyy* 1500 spänn bortkastade :P Hon är lite smått grinig just nu och tycker att det borde finnas en regel som säger att man "får åka utan bilbälte i Ockelbo" Haha ! ;)

Puss


Sommar i Sverige



" Jag tror prinsarna i Ockelbo har tagit slut "


                                                                                 Catharina Montazami

Jordgubbar och choklad hemma Hellen , djäv...

img_7018 (MMS)

Jordgubbar och choklad hemma Hellen , djävulskt gott :)


25 Januari

Idag får man lön *wihooo* Ska ner på stan och hämta ut den från chefen och sen så lär jag ner till forex och sätta in dom på banken drygt som fan. Ligger fortfarande kvar i sängen är helt slut förstår inte varför.

Såg att vimmelbilderna från i lördags kommit ut. Hur man såg ut ?! Endast två bilder man såg någorlunda okej ut som man kan lägga upp här.


PANIK !

Hela förra året blev inte alls som jag hade tänkt mig....

Enda sen jag kom hem från resan så känns det som att alla mina drömmar och ideér gick i kras. Jag visste verkligen inte vad jag hade att vänta mig när jag reste hem . Tillbaka till den gråa vardagen. Tillbaka till singellivet. Det enda man ser fram emot är att det ska bli helg och nya skandaler uppstår och någon gjorde bort sig på krogen som man kan snacka om tills det kommer en ny vecka och ny helg med nya intriger.

Jag ser fram emot så mycket mer och annat men är fortfarande osäker på vad jag riktigt vill göra. Jag ångrar faktiskt att jag åkte hem igen . Allt kändes så mycket lättare på resande fot . Även fast det kändes som att en stor klump lyfte sig från mitt bröst när jag klev av planet på Arlanda, det var så himla kul att få återse min familj och vänner igen. Det hade faktiskt gått 15 månader sen sist jag såg alla. 15 månader av min familj och vänners liv har jag missat och detsamma har dom om mitt liv. Men på något konstigt sett känns det som att tiden stod stilla. Folk bodde kvar på sina gamla ställen hade kvar sina gamla jobb. Ett vanligt liv helt enkelt. Jag tror jag ändrats och växt som person efter den här resan. Jag levde i någon slags drömvärld. Jag kommer ihåg exakt vad jag gjorde för två års sedan ( vi hade precis kommit tillbaka till Perth efter att ha varit på 3veckors semester i Bali ) men om jag ska tänka tillbaka på vad jag gjorde för 3 veckor sedan har jag svårt att minnas ? Varför är det så? Jag gillar uttrycket " man ska ta vara på dagarna om dagarna " har blivit allt för dålig på det nu.

Jag har så mycket tankar, idéer och funderingar på vad jag ska göra. Allt började nu när timmarna har dragits ner på jobbet och jag får endast jobba 2 dagar i veckan . Jag som alltid har varit en arbetsnarkoman och jobbat ca 6dagar/veckan,  10h/dag får nu endast jobba 2 dagar i veckan. Jag som verkligen har älskat att jobba mycket blir nu helt frustrerad och det är nu man börjar att verkligen fundera på vad man ska göra med sitt liv.

Om jag hade fått hade jag inte tvekat en sekund på att åka tillbaka till Australien och mitt kära Broome men tyvärr så får man bara ett års visa en gång i sitt liv :( jag saknar solen och värmen som man fick i Australien , vill ha värme året om ju! Hatar verkligen den här årstiden ! Tyvärr så lär jag tänka i nya banor nu . Funderar på att åka till Canada eller Nya Zeeland kanske ? Känner att jag vill verkligen bort igen. Inget blev som jag hade tänkt mig när jag kom hem och saknaden är olidlig ..


Allting löser sig tillslut, det brukar det väl göra ? :)

24 januari

Nu lär jag allt ta tag i mitt liv! PRIO ETT är att börja med att röja upp och städa undan efter helgens festande här hemma.

Riktigt trevligt hade vi i lördags i alla fall men man drack ju kanske ett eller två glas för mycket så det slog väl runt i huvudet på mig lagomt tills att vi kom in på krogen, haha! Känner mig ruskigt sliten fortfarande.

Taco mys hemma hos mig :)

img_9290 (MMS)

Taco mys hemma hos mig :)


Vi köpte en ny väska på systembolaget idag :)

img_8903 (MMS)

Vi köpte en ny väska på systembolaget idag :)


22 december

Borstar tänderna och skriver i bloggen för att jag KAN ! :)


Håret vart godkänt i alla fall men inte mycket mer.

Nu ska jag ner på stan och möta upp min käre vän Mia som kommer från sthlm och sen kommer Maria från ockelbo och sällskapar oss . Shopping o lunch på stan sen hem till mig för tacos och party!

Nu håller jag på att färga  håret . Denna ...

img_0962 (MMS)

Nu håller jag på att färga  håret . Denna gång köpte jag en annan röd nyans så nu hoppas jag håret blir rödare oxå ! Vill ju bli rödtott :)


God morgon !

Igår så var jag hem till Saana i ockelbo och hade tjejmys :) Vi kika på filmen "För kärleken" Jätte bra film! Brukar oftast inte gilla svenska filmer men denna rekommenderar jag verkligen. I morse tog jag och Saana tåget in till Gävle . Vi ska ta en sushi lunch snart men först så ska hon på spabehandling på "Gamla Gefle Spa" som hon fick i födelsedagspresent av mig och Tommy förra året ( på tiden att hon utnyttjar det nu ) så då gick jag hem en sväng. Åhh ska bli så gott med sushi !

Så här söt kan man vara på morgonen :)

img_1597 (MMS)

Så här söt kan man vara på morgonen :)


Film mys hemma hos Saana med flickorna :) ...

img_1908 (MMS)

Film mys hemma hos Saana med flickorna :) För kärleken ska vi se.


20 Januari

Igår så tillbringade jag dagen med min käre vän Petra (http://morsanpouzar.devote.se) Var alldeles för längesedan vi sågs och jag hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång.
Jag tog mig ut till Sandviken, var ca 3 års sedan sist jag var där och vi strosade runt i "city" var inte så mycket att se så jag har ju inte precis missat något på dom tre åren. Vi tog en lunch på stan och sen så följde hon och hennes dotter Matilda hem till mig i Gävle.

När jag får en dotter ska hon vara precis som Matilda ( man kan ju alltid hoppas ) hon är så himla lugn av sig, gråter eller skriker nästan aldrig, otroligt smart och så himla söt  :) Hon fick leka med katten "Talking Tom" som jag hade laddat ner på mobilen. Jätte bra underhållande spel för småbarn! Så himla söt var hon när hon "pratade" men katten;p
¨

New shit..

Skön låt , han påminner lite om Akon :)

Nu sitter jag och Petras dotter Matilda oc...

img_6807 (MMS)

Nu sitter jag och Petras dotter Matilda och myser i soffan hemma hos mig :)


Victoria Secret fashion show

Yes nu ska jag också äntligen få se den . Har ju jobbat varenda gång det visats på tv så jag har alltid missat det men nu ska jag kika på Internet istället :) Sen blir det nog ett avsnitt av One three hill också ;)



Söker manlig strippa ?

Ja våran bästaste Saana ska ha 25 års fest och önskar sig en manlig strippa , haha :) Har kika runt lite nu men finns det verkligen inga strippor i Gävle? Det hade ju varit så grymt skoj. 32 skrikandes, något påverkade tjejer i lilla Ockelbo och en manlig strippa haha ! :) Nån som har något tips kanske ?



Nu ska jag sola :)

img_6807 (MMS)

Nu ska jag sola :)


DAMP !

Datorns tangentbord har hakat upp sig , mitt msn funkar inte. Även fast jag försökt ladda hem tre nya så kan jag inte logga in ! Mobilen har fuckat upp sig så att jag inte kan surfa ! Gaaaah allt lär då komma på samma gång *suck.

NOW WHAT ??!!

Godmorgon! Nu kom jag precis hem till bror...

img_6807 (MMS)

Godmorgon! Nu kom jag precis hem till brorsan :)


Fönstret

Jag som skulle städa men det enda jag blev klar med är fönstret i vardagsrummet har klippt och trixat och tillslut fick jag gardinerna att se någorlunda okej ut . Vill fortfarande adda lite extra saker som två vita siden rosetter på dom två svarta i mitten och lite "vita saker" på fönsterbänken men men så här få det se ut så länge.
Godkänd eller ? :o

Ny energi

Mår mycket bättre nu ! Känns som att denna vecka kommer att bli grymt bra! Träffa massa vänner som jag inte sett på länge och på lördag är det Nelly high heels tour på goya *längtar som faaan :)
Nu ska det poppas musik för fullt så att jag orkar ta itu med städningen..

Det här är en bra låt som nog kommer att tjatas sönder snart ;)

Paket

Mitt linne har nu kommit som jag beställde i torsdags :) Va fort det gick . Trodde det skulle komma i slutet utav veckan men vilken tur jag hade :) men ni får inte se det på förens på Lördag , jätte nöjd är jag !

17 Januari

Vaknade så klart av att nån från dolt nummer ringde och väckte mig men jag vet att det är en fälla så jag tänker inte svara (få se hur många gånger dom orka ringa idag då )
Idag mår jag lite bättre mina två bästa vänner ( fisherman´s friend och ipren ) har ställt upp på mig. Slockna på soffan i natt och vaknade upp alldeles nyss . Det är så himla skönt att sova på soffan när man är sjuk :) Nu ska ta mig en skön dusch och sen försöka käka lite lunch  sen blir det ner på stan och uträtta lite ärenden .  Seee ya

Myser med min bäste vän ;)

img_1499 (MMS)

Myser med min bäste vän ;)


GRYM !


15 Januari

Ännu en dag avklarad på jobbet även fast det kändes tungt ett tag , har ju haft så himla ont i halsen så jag knappt kunnat sovit nått inatt men efter 10 koppar té så har värken tunnat av lite.

Inatt så får man kanske sovsällskap också :) Hellen ska ut o göra stan så hon kanske kommer inramlandes här lite senare inatt. *fyyyy på henne att hon ska ut utan mig men men vi får ta igen det en annan gång ;)

Förkyld :(

Känns som att jag börjar bli sjuk igen, denna jäkla halsont har kommit tillbaka och inte hjälpte det heller att bussen som jag skulle med till jobbet åkte förbi mig två gånger . Jag som hade tänkt åka tidigare så att jag hann käka lunch men icke då! Istället fick jag stå ute och frysa i tjugo minuter ! Vart så jäkla förbannad när den stanna och när jag var på väg och skulle kliva på så åkte den bara ! Jävla busshelvete! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och fortsätta kika på let´s dance och inte röra ett finger.

14 Januari

Nu ska jag åka iväg och jobba snart börjar inte förens kl 16 men tänkte åka dit lite tidigare och käka en sen lunch.. Hoppas denna dag blir sååååå mycket bättre än sist...

Bjuder på en ny låt så länge så hörs vi lite senare :)

Åhhh :)

Nu har jag precis sett klart avsnitt 6 av One Tree Hill och det var en grym artist som var med och uppträdde, så himla fin låt så jag lära leta upp den och lägga upp den här så klart ;) Nu säger jag God natt !

Nu åker julen ut..

tjugondag knut är det ju idag så då packas julen ner och åker upp på vinden...
Mitt nöje i helgen blir jobb och fortsätta med vårstädningen här hemma eftersom jag ska vara så duktig och inte gå ut =) skööönt ! Nu blir det ett avsnitt av One three hill innan läggdags ! Natt natt ღ

Så mycket bättre


Promenix

Nu tänker jag gå ut och promenera, så härligt väder ute idag ju :) Önska jag hade ägt en snowboard nu för då hade jag lätt åkt till kungsberget!

Babydoll

Beställde hem ett nytt linne idag som jag tänkte ha på mig den 22 jan när det är Nelly High Heels Winter Tour på goya. Love it ! Hoppas jag får hem den i tid bara!


Längesen...




Nu ska jag kika på ytterligare ett avsnitt av One three hill sen är det dags att sova...

One three hill

Nu ligger jag här i soffan och ska åter se ett nytt avsnitt av One three hill, kanske två?:) Är helt fast nu (igen) det är ju så jäkla bra. Är inne på deras 8e säsong. Inatt låg jag och bölade som ett litet barn när jag såg avsnitt 3 "The space in Between" så sjuuukt bra !

Blev inge sushi idag kom ju på att Mickan ...

img_6807 (MMS)

Blev inge sushi idag kom ju på att Mickan inte kan äta det eftersom att hon är gravid så istället blev det att käka på tennstopet. Första  gången för mig dessutom *fyyy skäms på mig*  lära såklart testa deras ceasarsallad och den var lika grymt god som alla säger! :)


12 januari

Nu sitter jag och inväntar Hellen som ska plocka upp mig sen så ska vi ner på stan och käka sushi med Mickan :)
Värst vad det snöar ute! Trodde det var slut på det nu ?

11 januari

Nu har jag färgat ögonbryna, noppat dom och nu är tandblekningen i full gång haha sköönt snart ser man ut som människa igen ;) Nu blir det ett nytt avsnitt av One three hill.

Music is my drug..


Vissa människor har stor inverkan på andra och ibland kan man aldrig glömma...


Just nu så orkar jag inte svara i telefonen, inte göra något särskilt. Känner bara för att vara för mig själv just nu och tänka, det behöver jag. Letar ny musik på datorn vilket jag älskar . Sitta o söka söka söka kan sitta så i flera timmar och tillslut så hittar man någon schyst låt med en grym lyrics wihoo :) Vad skulle man göra utan musiken ?

Sola

Var typ 2 veckor sen sist jag sola så nu är det på tiden att komma igång igen !


MR Right now


Megan nicole & Boyce avenue



Dolt nummer ? nej tack !

Blir så jävla irriterad när det ringer på telefon och det står dolt nummer . Bara idag har jag fyra missade samtal ! Om det var något viktigt så kunde dom väl åtminstone tala in ett voice mail så man vet vem det är och vad dom vill så slipper dom ringa hela tiden ?!!

Nu ska jag göra i ordning några nattmackor och mysa ner mig i soffan till One three hill ! Äntligen har det börjat igen :) Hann bara se slutet i går när jag kom hem från jobbet så nu får jag kicka på det online istället <3
2011-01-10 @ 23:45:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mickans babyshower

Här kommer lite bilder från i lördags när vi var på Mickans babyshower. Hon vart helt surprised ! Haha kul att vi lyckades lura henne ;)
'

Vi fick också gissa med hjälp av ett presentsnöre hur långt vi trodde att Mickans mått runt magen var.  Jag var den första som fick klippa och alla skrattade åt mig och tyckte jag klippte för kort men titta här jag klippte nästan exakt lika långt som Mickans snöre ( vilket är hennes omkrets runt magen ) HA! Där fick ni :)
Sen fick vi alla skriva ner på ett papper och gissa : Födsel, vikt , längd, datum och tid. Jag håller åter tummarna för att jag gissa rätt igen! 27 Januari tror jag lilla tjejen kommer titta ut :)
2011-01-10 @ 20:44:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


You got a fast car ?

2011-01-10 @ 19:21:56 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harrys nästa...

img_6807 (MMS)

Harrys nästa...

2011-01-09 @ 22:34:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


P-söndag

Japp då blev det en utgång ikväll igen då. Fick ju reda på idag att jag ska vara ledig i fyra dagar så då passar jag på, inte ofta jag är ledig dagen efter. Ikväll så blir det sista utgången på ett tag i alla fall sen så blir det nyktert någon helg framöver !

Just nu käkar jag lite mat och dricker ett glas vin . Mysigt :) Snart ska jag fortsätta att göra mig ordning...
2011-01-09 @ 21:24:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Desert rain

2011-01-08 @ 23:53:20 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu har vi babyshower för Mickan som ska få...

img_6807 (MMS)

Nu har vi babyshower för Mickan som ska få barn när som hellst hoppas vattnet går sönder i dag :) just nu öppnar hon alla paketen

2011-01-08 @ 17:45:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt upp ..

Har haft så himla mycket för mig dom senaste veckorna too much work and too much party on top of that..  Not good ! Blev utgång i går med FAIL Cissi!!! . Satt hemma i soffan o vela bra jävla länge innan jag fick tummen ur ...... tror jag hoppa i duschen strax efter 23 o blev klar efter tolvslaget nån gång . Blev heartan men som vanligt på fredagar så är det mycket yngre folk ute då , och man börjar ju att bli sig till åren känner man (!) Trök!  Har hamnat i en jäkla åldersnoja. Kände i dag när jag kom hem att den där datasladden som jag hade liggandes på golvet lockade jäkligt mycket med att dra några varv runt halsen och sen...... ..... .. Ha! Det var en bra rolig bild jag fick i mitt huvud.

Ett nytt nyårslöfte har jag gett mig själv idag också ! Nu är det fan skärpning! Jag gör detta för min egen skull nu så att jag ska slippa behöva känna så här...
Nu vänder jag allt det bakom mig... Jag är lyckligare utan..

Nu ska jag göra mig i ordning för ska snart åka ut till valbo på Babyshower ( ni som sett Hollywoodfruar vet vad det handlar om ) trevligt trevligt :D
2011-01-08 @ 13:56:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lunch på jobbet nu.. Vad ska man hitta på ...

Lunch på jobbet nu.. Vad ska man hitta på kväll då tro? Är ledig i morgon men är Inge speciellt sugen på att gå ut, brukar ju inte va nå bra på fredagar ändå tycker jag ... Kanske ska köra på en hemma myskväll för en gångs skull..

2011-01-07 @ 14:36:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 januari

Nu håller jag på att göra mig i ordning sen blir det PARTY ! :) Vet inte riktigt vart jag ska än men det märker vi snart :)
2011-01-05 @ 20:51:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jahapp då är man på väg till jobbet igen d...

Jahapp då är man på väg till jobbet igen då .. Skulle egentligen börjat kl 15 men blev väckt i morse av att jobbar kollegan fått magsjuka. Fick lite sovmorgon iaf så nu är det bara att köra hårt på jobbet sen ladda upp för fest ikväll ;)

2011-01-05 @ 11:31:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens skratt! Brorsan fick ett samtal fr...

Dagens skratt! Brorsan fick ett samtal från pizzerian att han blivit utsedd till årets stamkund 2010 med 110 utkörningar och en total kostnad av 19342 kr (?) han fick nu några gratis utkörningar . Hahahaha det gjorde min dag ! :D

2011-01-04 @ 23:00:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


At work...

img_6807 (MMS)

At work...

2011-01-04 @ 08:58:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


work work work

Mycket jobb just nu ! Jobba 9 - 20:15 idag och kör samma pass i morgon ingen. Är ledig på torsdag iaf så då ska jag banne mig unna mig en utgång på onsdag !
2011-01-03 @ 21:15:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 januari

Fan! Jag som alltid brukar vara så duktig på att ta bilder från alla fester och nu har jag knappt fått ihop några över jul o nyår :( Hittade dessa dock från Juldagen då jag och Nettan hade en riktig helkväll med mat på mingel och bar först och senare på kvällen så fortsatte vi festen vidare på Engeltofta. Tog endast bilder från mingel o bar dock (?) Också lyckades jag ställa in utan blixt på nästan alla korten så det blev ganska mörka bilder denna gång men det bjuder jag på ;)

2011-01-02 @ 21:40:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


På promenad med mamsen. skönt att vara på ...

img_6807 (MMS)

På promenad med mamsen. skönt att vara på landet i bland :)

2011-01-01 @ 13:57:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0