Gott nytt år allihopa nu skriver jag mitt ...

img_6807 (MMS)

Gott nytt år allihopa nu skriver jag mitt sista inlägg för i år ! :) är hemma hos mor och far och firar nyår, är lite sjuker så jag stannar kvar här över natten dom tar väl hant om mig :) massa kex o vin just nu


En italiensk nyårskaka fick man av chefen ...

img_6807 (MMS)

En italiensk nyårskaka fick man av chefen idag :) den öppnas i morgon dock :p


Sjuk

Har legat på soffan hela dagen och bara vilat... Kom precis ut från duschen och har åter igen myst ner mig soffan med en kopp té (?) Jag som aldrig tyckt om té tidigare men det var helt okej denna gång faktiskt. Lent och skönt mot halsen :)


29 december

Jag är sjuk :( Har lyckats förflytta mig från sängen till soffan . Var väl på tiden att jag skulle bli sjuk nu när jag har klarat mig hela året eller (?) Har ingen energi till nått, har myst ner mig i soffan så ska kanske sova lite till.... Zzzzzzz

Hockey

Ja nu är det Sverige - Ryssland som spelar då. Är ju inte precis Nb1 hockey fan men känns som att man lär hänga med lite grann då ! 2-0 till Sverige just nu ni som inte kikar.

Känner mig så hängig... Har ont i halsen , huvudet och känner mig allmänt less :( Skönt att man är ledig i morgon i alla fall, har ju inte precis fått bra med timmars sömn de senaste nätterna.

I morgon så har jag ingenting inplanerat, ska nog bara ligga på soffan hela dagen...

Har legat och sökt på Australien och jag vill så gärna åka tillbaka till dit och speciellt Broome igen. Varför kan man inte få flytta ditt bara? Jag ångrar mig nu att jag inte gjorde dom där 3 månaders farmarbete så att jag kunde få ett second working holiday visa.

This is happiness...

I like this


Nu har jag gjort färdigt mina sjuttioelva ...

img_6807 (MMS)

Nu har jag gjort färdigt mina sjuttioelva chokladbollar på jobbet ;)


Trötter...

Somnar nog vilken sekund som helst här på soffan...

27 december

Har haft en helt underbar jul med vänner och familj :) Är så himla slut nu så skulle helst av allt vela ligga på soffan hela dagen . Usch ska jobba 9 - 20 idag . Jobbade igår också och ändå har jag lyckats att festa 3 dagar i rad därför man känner sig lite smått sliten nu kanske (?) . Är ledig i morgon så då ska jag inte röra ett finger ( så känns det nu iaf ) Nu lär jag rappa på lite så att jag kommer iväg till jobbet någon gång. See ya !

Annandag jul

Det blir utgång iaf även fast jag ska upp o jobba 9-20 i morgon. Kan bli tufft men men man är ju bara ung en gång eller vad brukar dom säga ? :) Inväntar på att Bill ska komma hit någon gång men segare människa får man leta efter sen drar vi vidare hem till krusse. Jag började här hemma iaf ;)

Bra bakfylle käk på jobbet :) ser om man o...

img_6807 (MMS)

Bra bakfylle käk på jobbet :) ser om man orkar köra på en till utgång ikväll då..


Nu mat på mingel o bar med nettan :) sen v...

img_6807 (MMS)

Nu mat på mingel o bar med nettan :) sen vidare till engeltofta :)


Julafton

Har haft en super bra julafton hittils :) Nu ska jag hem till broder Dennis på lite partaj

Nu ska jag gå til brorsan och slå in sista...

img_6807 (MMS)

Nu ska jag gå til brorsan och slå in sista julklappen sen beger vi oss av mot Ockelbo och firar jul :)


Uppersittarkväll

Kom hem för en timme sen från jobbet missa bussen med 1min så fick man stå ute i kylan en halvtimme extra usch :( Nu så är man hemma iaf . Kikar på uppersittarkväll och tvättar lite samtidigt ska försöka städa upp lite här också så att det ser rent och snyggt ut när man kommer hem i morgon . Nu är det inte långt kvar till Julafton :D

Nu åkte saxen fram

Lär klippa till min julaftonsklänning its way too long..

Idag är det tomtekväll ute på köpis sjukt ...

img_6807 (MMS)

Idag är det tomtekväll ute på köpis sjukt mycket folk också är det öppet till 22 . Såhär lär man se ut idag på jobbet


Röda naglar...

på jobbet idag :O

Thelonely island feat Akon


Ansiktsbehandling

Först var jag på kao med Saana och Elvis och åt sushibuffe gud va gott det var :) Sen var jag på ansiktsbehandling också fick jag mina ögonbryn noppade på samma gång.

Nu ska jag iväg och sola lite så himla kallt är det ju och så lär jag handla på samma gång för det är helt tomt i kylen :( Hittills har det varit en mycket bra Tisdag !

Lite sushi lunch på stan med Saana och Elv...

img_6807 (MMS)

Lite sushi lunch på stan med Saana och Elvis :)


Victoria Secret show

I love it! Detta är ett måste att se varje år :)


A year has gone...

20 dec 2009 var det jag kom hem från min backpacker resa . Från att tidigare haft Berlin som mitt längsta resmål som (dessutom var över en weekend ) och endast flygit 2 gånger tidigare i mitt liv ( tur o retur Berlin) var detta ett stort steg för mig att ta. Ett år var det vi hade planerat att vara borta men vi utökade det med 3 månader till så 15 månader totalt. Vi hade planerat att bara resa runt i Australien men väl där nere så levde vi verkligen som om "varje dag vore den sista" vi insåg hur lätt det verkligen var att resa runt och att det finns så mycket man borde upptäcka och se. Det svåraste är nog att bara ta steget att komma iväg.. Vi bokade in oss och åkte till Bali på lite "semester från semestern" över nyårsafton 2008 och spenderade 3 veckor där. Det var nog det galnaste jag varit med om! Tyvärr så vart allt försenat så vi fick fira in 2009 i en taxi på väg till hotellet.. Bali var verkligen en omställning för mig. Hela situationen var en omställning ...Har aldrig varit så osäker och rädd någon gång i hela mitt liv. En riktig tankeställare till livet fick man sig där. Men efter några dagar så kom man in i miljön .

Här är vi ute och promenerar på nyårsafton i Kuta. Sjukt mycket folk överallt och sjukt mycket moppedister. Har aldrig varit med om så mycket folk och trängsel på vägarna förut.

Vi testade självklart på att surfa när vi var där. Här är jag o Tommy precis hemkommen från en heldags surfing fy fan va ont i kroppen jag hade :P

Första gången jag snorklade också :) Mycket bra snorkling var det där!

Besökte ett tempel och aldrig mer i Bali...

Såg den fina naturen :)

Festade loss i Kuta

Bodde på lyxhotell

Utsikten från hotellet i Nusa Dua



Australien är dock mitt andra hem speciellt Broome där vi tillbringade totalt 6 månader. Atmosfären är helt annorlunda där. Solen sken varje dag och medeltemperaturen låg runt 35 grader.

Glädje var att få se solnedgången om kvällarna

I met friends for life !

Jag skaffa mig ett jobb på bästa Cable beach resort

Julfest med jobbarkollegorna

Efter att ha tillbringat ett år i Australien vart vi utkastade ur landet och åkte därmed 3 månader till Asien ( Cambodja, Vietnam och Thailand )

Vi hyrde cross och besökte massa fina platser :)

Festade loss på Fullmoonparty
Vandrade över gränsen till Cambodia
Åt massa god frukt
Besökte Angor Wat
Kröp i Chi chu tunnlarna
Besökte MBK
Vandra på Koh san road
Åt god mat
Vi sola och bada

... och vi tog vårat 37e flyg hem ( har för mig att vi hamnade på nått sånt när vi räknade )


THESE ARE MEMORIES FOR A LIFETIME



Sova

Äntligen ligger jag i min sköna säng. Har haft en fullspäckad helg med jobb o festande, riktigt trevligt :) Avslutade dagen med film hos grannen med grabbarna.

Tydligen fick man ledigt i morgon även fast man stod uppskriven på schemat så nu väntas två dagars ledighet skööönt.

Nu säger jag GOD NATT ♥

Back to work igen då

img_6807 (MMS)

Back to work igen då


Lite mys med jobbarkollegorna just nu i Sa...

img_6807 (MMS)

Lite mys med jobbarkollegorna just nu i Sandviken . Sen bär det av in mot stan för utgång :)


Nu är färgningen i full gång

img_6807 (MMS)

Nu är färgningen i full gång


Intense red

Nu ska jag färga håret på mig själv hoppas det går bra :P

Julkort

Kolla vilket gulligt julkort jag fick idag :)


17 december

Nu ska jag iväg till jobbet, jobbar 12-20:30 idag sen blir det hem och färga mitt hår :)

Boyce Avenue

Jag har fastnat för denna grupp dom är så sjukt bra


Fixa sig lite..

Idag har jag en "pyssla om mig själv dag " Har precis klippt luggen på mig själv , färgat ögonbryna, noppat ögonbryna och senare så kanske jag passar på att färgar håret också :)


Nu håller Bill och Odd på att monterar iho...

img_6807 (MMS)

Nu håller Bill och Odd på att monterar ihop mina skjudörrar . Va snygga dom blir :)


Sometimes to win something you gotta lose

Läpparna

Nu är det gjort :) Fick tandläkarbedövning först så det kändes ingenting sen när hon skulle börja behandlingen. Jag gjorde det på Villastadens Hudvård och hon var jätte duktig ! Jag använde mig utav restylane 0,5 mg och fyllde bara i överläppen. Jag blev jätte nöjd, läpparna är lite svullna nu men även fast dom är det så tycker jag inte det ser konstigt ut.

15 december

Nu ska jag iväg och göra läpparna , hoppas det blir bra nu då !

Sovmorgon

Idag sov jag väääldigt länge. Klev upp 13:30 men otroligt skönt var det att få sova ut. Har ju fått så lite sömn det senaste nätterna + att jag har jobbat så det här behövde jag . Nu har jag precis käkat lite lunch så nu tänkte jag dra iväg och sola lite och passa på att handla på samma gång..

Julhandlat

Köpte två julklappar idag . Det stora ska jag ha med mig till julklappsbytet på lördag med tjejerna från jobbet och det lilla ska jag ha med på julklappsbytet på julafton med familjen. :)
Köpte även lite glas till mig själv från Cervera

Heaven can wait


Lunch på stan

Nu ska jag ner på stan och luncha med min käre vän Hellen :)


Tomten

Fick besök av sötaste tomten idag på jobbet :)

13 december

I natt låg jag vaken till kl 3 på morgonen. Först chatta jag med Båstads Gabbe som jag träffa i Australien på fb och sen chatta jag med min kära vän Ivy från Filippinerna. Hon ska åka tillbaka till Broome och snacka om att man själv blir sugen på att dra tillbaka. Önska bara att man kunde få ett till års visa !

I dag är det lucia men var så himla trött i morse så jag orka inte kliva upp och se det på tv. Jag var ju med på köpis luciafirande så då fick jag ju iaf se Gävles Lucia och det fick räcka för mig.

Vakna tidigt i morse av att jag fick ett sms kl 7 men somna lika snabbt om igen och sen ringde Saana och väckte mig kl 11:30 igen (bästa sättet att vakna på är när någon ringer och väcker än ) :) Familjen Murén/Böök ska åka ut till köpis idag så förhoppningsvis så hinner man sätta sig ner och käka lite med dom . Jobbar 15 - 20:30 idag och sen så har man tre dagars ledighet.

Idag har jag på mig min nya halsduk som jag vann i torsdags ;)

FIREWORK

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow
Maybe you're reason why all the doors are closed
So you can open one that leads you to the perfect road....

"När jag tänker efter så är det precis så :)"


12 December

Har kört öppning till stängning hela helgen. Så kom hem från jobbet för ca 2 timmar sen och självklart så fastna man framför datorn, vad tiden går fort när man sitter här.. Vill göra något ! Gå och hälsa på någon men känns lite sent för det nu .. Klockan börjar ju att bli mycket också så man borde väl egentligen gå och lägga sig men jag kommer i alla fall inte att somna på ett bra tag.....  I morgon blir det jobb igen men börjar inte förens kl 15 sköönt :) Hoppas på att min käre vän Hellen kommer in till stan så att vi kan ta en lunch tillsammans, så längesedan vi sågs nu så vi har mycket att prata om ! ♥


Jag har fått en...

dörr in till sovrummet
Mina favvo tavler uppsatta i köket


Tack mor o far alltid lika skönt att komma hem efter en lång dag på jobbet !


Winner of Swedish Idol


Home

Nu är jag hemma igen :) Har hunnit kika lite på idol och ätit pestolasagne och vräkt i mig choklad så att jag nästan kan spy ! Nu blir det en dusch innan fortsättningen utav Idol :) Som sagt Jay kommer att vinna!

Hela helgen blir det jobb för mig ! Är inte ett dugg sugen på att gå ut (eller lite då kanske ) var inte ut nått förra helgen, så man får se vad man hittar på denna helg . Börjar faktiskt att må bra nu :) Strul och krångel är inte min grej ♥

Nu har idol börjat igen så inte hann man duscha heller !

Work

Nu blire jobb 12-20:15 Sen fort hem och kika på idol men vi alla vet ju redan vem som är vinnaren ? :)

10 December

Känsla Tankar Saknad

Öppnat julklappsvinsten :)

Den här snygga döskalle ringen och halsbandet fick jag i min julklapp
Jag fick också ett mobilfodral och en snygg svart halsduk perfekt för det hade jag precis tänkt o köpt mig :)

Nu ska jag försöka att få i mig lite mat har mått så illa hela dagen idag :( Vill inte bli sjuk nu!

Jag vann :)


God morgon

Nu ska jag iväg till köpis på lite tidigt luciafirande med alla köpisanställda. Är ledig idag men det kan nog bli mysigt :)



Mina nya snygga skor från Nelly åkte på

Nytt




drar Iväg...

och solar lite. Kanske ska passa på att hälsa på nya grannen också !

Silver o Vitt är mitt jultema för i år


too late.......





:(

Usch känner mig så less just nu så det finns inte... Typiskt mig att bli på sånt här humör sent på kvällen. Orka umgås med mig själv just nu men har man något annat val då? Nej ! Får väl stå ut med mig själv ett par timmar till då innan man förhoppningsvis kan somna *suck*



Håll om mig!

Hemma igen..

Kom precis hem från jobbet. Jobbade bara 4 timmar idag skönt de.. Efter jobbet var jag in på cervera en sväng och skulle köpa en lampa från Orrefors som jag hade spanat in den var märkt med prislappen 349:- men sen när dom skulle hämta den så visade sig att bara själva sladden kosta 349:- och att glaskulan till ytterligare 249:- så 600 spänn för lampan, men då trädde snåla Cissi fram och tacka nej :( Åhh den skulle ha passat perfekt i min hall...

Nu är det snart färdigt :)

Nu har jag hållit på här hemma exakt hela dagen och nu börjar lägenheten närma sig sitt slutmål, bara lite småsaker kvar. Har julpyntat lite granna också men det är mer saker som ska upp :)

Nya hatthyllan
Hallen
Pyntat dörren lite
Nya soffan
Vardagsrummet
Vardagsrummet
Tapeten

YEAH


Jobb

Har jobbat hela dagen idag samma tider som i går 10 - 19:15  är så trötter nu så det finns inte . Skönt att man är ledig i morgon :)

Blev så glad idag när jag kom hem och såg att mamma o pappa satt upp min julkrans i fönstret. Tänkte precis när jag klev av bussen och kikade upp mot alla andras fönster och insåg att alla har satt upp en adventsljusstake eller en julstjärna av något slag och att jag var den enda som inte hade något i mitt fönster men efter att jag bara tog några steg till så såg jag att min krans lyste så fint också :) Mina föräldrar har varit så duktiga denna helg dom har fixat ihop min säng, skruvat upp min nya snygga hatthylla , satt upp gardinstång i sovrummet , satt upp julkransen i sovrumsfönstret, skruvat dit klädstång i garderoberna, diskat och slängt mina sopor  .. Dom är guld värda ! Nu börjar det att likna ett hem här så himla skönt och riktigt bra blir det !


Jag på Nyår för 3 år sedan ...

Lugn lördagskväll...

Har jobbat från 10 - 19:15 och det var sjukt mycket folk ute på köpis idag... Sen när jag kom hem så blev det att städa trapphuset och nu sitter jag i min nya soffa framför tvn , japp ni såg rätt jag har fått min nya soffa nu och mamma o pappa har ställt in min nya säng idag så det ska bli så himla skönt att krypa ner i den sen :)

Nu blir det slappa framför tvn såå himla skönt, längesedan man gjorde det en lördagskväll.. I morgon blir det jobb igen..

Bra party låt

Oskar Linnros 2 dec på Heartbreak


God morgon :)

Ja eller vad ska man säga ? Kanske dags att kliva upp nu ? Pizza biten i kylen som är kvar från i natt lockar dock väldigt, gu va gott det var med pizza . Fan va skoj jag hade det igår och fan va bra Oskar Linnros var på heartan och sjukt mycket folk var det där.. Lyckades få med en film hit o dit från uppträdandet som jag lägger upp lite senare..


Idag kommer bästaste Nettan hit på besök :) Kanske kan lura med henne ut till Köpis en sväng må tro? Lär väl börja göra mig i ordning så att man ser fräsch ut för flickan min :)


Jag och Nettan på Halloween

2 december

Nu ner på stan och inhandla alkohol inför kvällens festligheter ;)

KÄNSLA

Jag känner smärtan genom dig......

Pysslar dag

Idag har jag fortsatt med städningen här hemma.. Lär ju få undan så att dom kommer in med soffan i morgon..
Pyntat balkongen lite också :)

Jag har också bokat tid för läppförstoring nu den 15 dec , lär ju testa för att se om man passar i det men jag tror det blir snyggt. Är dock väldigt rädd för sprutor så jag hoppas att jag inte svimmar bara=/

Nu ska jag iväg och sola lite...

God Natt ♥


RSS 2.0