30 juni

God morgon !
Klev upp kl 9 och har legat ute på terassen och solat tills nu. Nu ska jag ta en dusch och sen väntas jobb och efter det lite fest .

Nu har det gått ett år + några dagar.. Fort tiden går ibland och ändå har det hänt så himla mycket på den tiden. När försvinner saknaden ?

You’d know how the time flies.
Only yesterday was the time of our lives.
We were born and raised in a summery haze.
Bound by the surprise of our glory days.

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it.
I hoped you’d see my face & that you’d be reminded,
That for me, it isn’t over yet.

Nevermind, I’ll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don’t forget me, I beg, I remember you said:
“Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"



29 juni

Idag har det varit en fett skön dag på jobbet. Lugnt inte för varmt, fler sånna dagar tack! Ikväll så har jag suttit och snackat med min gamla roommate Martina ( saknar henne jätte mycket ).

I morgon börjar jag inte förens kl 12 så då blir det solning på terassen innan och sen blir det nog en utgång med Ayia napa brudarna Sanna och Linn . Grymt !

28 juni

I förrgår hade vi avskedsmiddag för Sara och Alex som åkte hem igår. Jätte tråkigt att så många tjejer har åkt hem :( Nästan alla från mitt gamla hus har åkte hem. ( har kanske glömt att berätta  att jag har flyttat över till andra sidan gatan och nu delar jag rum med  Julia stålberg istället. Vi ska iallafall stanna tiden ut och sedan får vi se vart vi ta vägen i vinter ;)


Fina Alex och Sara på avskedsmiddagen



BILDBOMB

Här ser ni lite vad jag har haft för mig dom senaste två veckorna..

27 juni

IM BACK IN THE GAME !

Har kört fullt ös dom senaste två veckorna kombinerat med jobb på det så det har inte funnits någon tid över för bloggen. Idag är jag ledig så nu ska jag upp till hotellet och käka lunch sen blir det bara att ligga ute på terassen och sola hela dagen .

Kommer att lägga upp lite bilder senare idag hur dom senaste två galna veckorna har sett ut . Bjuder på en grymt skön låt så länge !


17 juni

God morgon !

Det blev ingen utgång igår och det är jag väldigt väldigt glad för idag för detta var första natten som jag sovit hela natten utan att ha vaknat sen jag kom hit. Nu har jag nu energi så idag ska det inte vara några problem att jobba.

Idag åker min kära roommate Martina hem så det kommer att bli jätte ensamt att komma hem efter jobbet och se att ena sängen står tom :( Kommer att sakna henne jätte jätte mycket ! Bästa roommaten man kunde ha :)

Nu ska vi gå och äta en sista frukost tillsammans

16 juni

Ikväll kör vi utgång igen som det senaste två dagarna :) Fullt upp har vi haft det . I morgon åker två utav våra tjejer hem jätte tråkigt !!

Tjejgänget i huset plus Ellinor till vänster som också åker hem imorgon.

14 juni

Idag har det hänt en hel del. En del tråkiga saker som jag inte hinner ta upp nu för ikväll tar jag till mig kaffemuggen och drar ut ;)

3,2,1,0

Åhh va skönt att man slutade kl 20 idag och inte behövde jobba över. Det var rätt lugnt idag så dom sista 4 timmarna fanns det inte så mycket att göra utan att äta en massa sött . Duktig som jag är så kliver jag nu upp varje morgon och strechar hela kroppen och lika när jag kommer hem (+) att jag kör armhävningar och situps . Äter ju en massa skit om dagarna så det har ju satt sig på magen har märkt =/ men det ska nu BORT !

I morgon jobbar man 8:30 - 17:30 sen är man ledig wieee "en dag". Ska försöka få en tid hos frissan på hotellet på min lediga dag för nu har luggen alldeles för lång som ni ser på bilden . Nu blir det One tree hill och sen blir det sussssa sött för min del .


13 juni

God morgon :) Sjukt trött var jag igår när jag kom hem från jobbet kl 24 i natt . Allting var bara kaoz igår hela dagen stress stress från morgon till natt.. Igår kändes det som att jag aldrig mer ville jobba i UMI:n. Allting är så himla strikt och det är mest överklasscyprioter som äter där . Igår var det en gäst som ryckte tag i min arm för att det råkade droppa vatten på hennes arm när jag hällde upp åt henne. Skit sur var hon . Galet galet.

I morse ringde mamma och sa hej då för idag så åker dom till Scotland , ååååh önskar jag också kunde vara med.. Hoppas dom får en trevlig semester iallafall utan mig ;)

Nu ringde bossen och sa att jag lära börja en timme tidigare . Så nu lär jag skynda på lite här :)

Hörs senare !

12 juni

Another crazy day .... Idag har det varit den stressigaste dagen någonsin. Kom till jobbet kl 7:50 i morse och redan då satt det gäster och väntade på att få beställa. Hela dagen har det varit fullsmockat av folk på stranden . Fick tid att äta när jag slutade kl 17 sedan var det bara att springa upp till hotellet för att kunna gå på toa, för toan nere i kiosken har varit ockuperad hela dagen utav gäster.

Nu ska jag ta en snabb dusch, piffa upp mig och sedan bär det av mot nästa jobb pass i UMI 20 - who knows ?

Kram

11 juni

Gaaah vilken stressig dag . Det har varit jätte mycket folk nere på stranden och nu kom jag precis hem efter ett nio timmars pass, slängde mig i duschen lite snabbt och nu lär jag springa iväg till mitt andra jobb. Slutar kl 23.  Tjao tjao !

+35

Jag som trodde att min familj skulle åka till Scotland idag men det var inte förens på måndag dom skulle åka. Hade en trevlig pratstund med mamma på telefonen i dag när jag var påväg hem från jobbet iaf :)

Åhhh vad varmt det börjar bli om dagarna nu. + 35 grader, man springer runt svettig hela tiden på jobbet. Spelar ingen roll om man tar en dusch innan man går till jobbet för först lär man knalla uppför en backe som är i 90graders vinkel och sedan så måste man gå hundra trappsteg för att komma ner till stranden . Skönt att dom fixade airconditionen igår i våran lägenhet så nu funkar den mellan kl 20 - 02 på natten ( den ska göra det men just nu får jag inte igång den :(. )  Cyprioterna tycker inte att det är tillräckligt varmt för att ha den igång längre om dagarna ). När temperaturen sedan har ökat mot +40 så kommer den att fungera mellan kl 17 - 07 istället "längtar".

Nu ska jag hänga lite tvätt och sedan blir det chilla till one tree hill . Har två långa dagar framför mig med 11 timmars pass . Först jobb i kiosken på dagen och sedan jobb i Umi på kvällen .


Puss och kram

10 juni

Godmorgon :)

Idag åker min mor, far och brorsan till Scotland tillsammans, åååh jag önskar att jag kunde åka med. Ska försöka ringa hem nu när jag promenerar till jobbet. Jobbar 10 - 17 .

Tjao tjao !

Protaras

Nu har vi tjejer kommit hem efter en jätte trevlig ute kväll i Protaras. Ätit god mat och efter det drog vi vidare till en pub för en drink . Nu blir det sängen för min del. Natti natti !

Jag och Martina på middagen idag


Hej då middag

Nu ska jag och min roommate Martina + resten utav tjejgänget på hej då middag för våran andra huskamrat Karin, imorgon åker hon hem :(

Jag och min roomie Martina

9 juni

Godmorgon !
Börjar jobbet kl 12 men drar iväg lite tidigare för att hinna äta lite lunch innan man börjar.

Kom ihåg att vi ligger en timme före Sverige här så därför blogginläggen ser lite konstiga ut tidsmässigt . Nu är ju kl 10:52 här men blogginlägget står på 9:52 bara för att jag har datorn inställd på svensk tid.

Ikväll ska vi kanske ut och käka igen vi tjejerna i huset för att i morgon lämnar Karin ( ena tjejen som vi bor med ) Cypern och åker hem till Sverige. Trååååkigt !

Nu lär jag sticka . Hoppas allt är bra hemma ! Puss

8 juni

Idag har jag tillbringat exakt hela dagen på Nissi beach . Klev upp kl 8:15 i morse och tog bussen in strax efter kl nio. Först var vi och hämtade ut våran lön ( vi får en lönecheck varje månad som måste hämtas ut på banken , lite drygt att ha en massa kontanter på sig men känns onödigt att öppna upp ett bankkonto här när man endå ska hem om 5 mån. ) Efter det köpte vi på oss en massa breezer och smirnoff och sedan åkte vi vidare mot Nissi . Härliga lediga dag !


Så här såg dagen ut :)






7 juni

Idag fick jag sluta tidigare igen :) Riktigt skönt för idag har det varit så himla varmt och svettigt + mycket folk på det mellan 12 - 15 sen blev det tvärdött.

I morgon är vi ett gäng tjejer som är lediga samtidigt så då blir det Nissi beach hela dagen med en massa smirnoff o breezer längtar som bara den , här ska steeeekas !

Natti Natti ღ

Har precis bäddat ner mig i sängen. Rummet är städat och sängen nybäddad :) Vilken sekund som helst kommer jag att somna..... Zzzzzzzz

6 Juni

Idag har det varit en mycket bra dag . Fick lön idag från jobbet + att jag fick sluta en timme tidigare för att det var så himla lugnt.

Idag är det Sveriges nationaldag också "Grattis Sverige" . Blir inte så mycket firande här i Cypern dock. Längtar tills på onsdag för då är jag ledig och ska ligga på Nissi beach hela dagen , lite shopping blir det nog också för har hittat en gööööör snygg plånbok och en vit bikini som jag vill ha  :)


Nu ska jag städa lite här hemma tänkte jag...

5 juni

God kväll !

Idag har det varit en väldigt crazy dag på jobbet. Sjuk mycket folk och speciellt cyprioter som pratar grekiska med en ! Gjorde en kassa på nästan 7.000 Euro idag ! Galet men roligt :) Ryggen känns mycket bättre nu också som tur är .


Ikväll så är det BB finalen (VILL SE) men vet inte vart man kan se det live på datorn utan att betala ?? I morgon jobbar jag 8:30 - 17:30.


Nu ska jag äntligen ta en skype med min kära vän Mia ( alldeles för längesedan vi hördes nu )


Kalispera !

4 juni

Hej bloggen !

Idag har jag jobbat exakt hela dagen. Började kl 9 i kiosken och blev kvar till strax före kl 19 . Sedan så frågade bossen om jag ville hoppa in och jobba några timmar extra i UMi restaurangen så det gjorde jag . 20:30 - 23:00 så kom hem för en liten stund sedan.

Ryggen känns mycket bättre nu , men snart så är tabletterna slut så håller tummarna för att det inte kommer tillbaka efter det.

By the way så håller jag på att svettas ihjäl just nu. Våran Air conditioning fungerar inte i våran lägenhet och det är hur fuktigt och varmt som helst just nu på nätterna. Lär säga till om det snart igen till våran hyresvärd . Får se om man lyckas somna nu. God natt !

Denna bild är tagen ifrån måndags när vi firade min roommates födelsedag

3 juni

Idag har ryggen växlat mellan att kännas okej till att ha riktigt ont. Proppar i mig massa tabletter och smärstillande . Idag har jag legat ute och solat samtidigt som man har strechat så just nu känner jag mig lite brunare och lite mjukare :)

Idag fick vi dricksen också från jobbet . 80 euro fick jag för 9 dagars jobb , känns helt okej .

Nu ska jag fortsätta kika på filmen The Dilemma och sen väntas jobb i morgon bitti igen 9- 18.

See ya !

Sex on the beach

Den här låten körs konstant på clubbarna i Napa.

2 juni

God morgon !

Kan inte sova, så klev upp nyss och tvättade lite. Idag känns ryggen mycket bättre ! Är fortfarande stel men har inte samma lika smärta som jag hade igår . Känns riktigt skönt, så idag kan jag nog åka in till Ayia napa och Orfanidis och strosa runt lite för behöver handla en massa nödvändiga saker .

Nu tänker jag betala lite räkningar och sen försöka att somna om igen .

Hej då så länge !

damaged back !

Har ju haft ryggont nu i ca 2 veckors tid men jag har sagt att jag ska köra på tills den pajar ( för jag är inte den som ger upp i första taget ) Idag kom den dagen då den kollapsa.. Skulle böja mig ned för att ta ut dricka från kylen på jobbet då det bara spraka till i ryggen , trodde jag aldrig skulle lyckats ta mig upp därifrån.

Så klart var det jätte busy idag också, och polacken jag jobbade med var så himla stressad i baren så det var bara att bita ihop i några minuter och jobba på . Tillslut gjorde det så ont att jag knappt kunde sträcka mig med dricka över baren och jag kände att tårarna bara kom . Så fort jag fick en ledig chans så "sprang" ( se gick som en gammal tant med käpp) jag till bossen och började stortjuta över hur ont jag hade. Snäll som han var tog han mig in till Napa till någon som utförde någon kinesisk behandling med elektricitet på ryggen kändes som att jag fick tusen elchocker . Har inte en aning om riktigt vad det var för behandling men blev mer avslappnad men smärtan försvann aldrig . Kom hem la mig på sängen och sov, vakna upp med samma smärta så då tog min kära vänner Johanna och Julia med mig till managern som fixade så att jag fick besöka doktorn på en gång. Nu är jag hemma med tre olika typer av mediciner och nu är det bara vila som gäller i ett par dagar. Har tydligen råkat ut för någon typ av inflammation så nu hoppas jag att smärtat går över snart !

Nu ska jag försöka att sova lite granna .. Puss och kram!

1 juni

God morgon !

Igår kväll fick jag stänga på jobbet. Räkna kassan m.m så jag hoppas att allt blev rätt =/ Ska göra samma sak idag igen så jobbar 12 - 21 . Kul att få lära sig något nytt :)

Tänkte knalla iväg dit nu så att jag hinner äta något innan jag börjar .. Idag får vi våran dricks också för två veckor *wiii* ! Ha det så bra så länge .


Idag fyller pappa 60 år också ett stort grattis till dig :)

RSS 2.0