Things change

I used to touch
And I used to feel
I used to think
That time would heal
Once you were near
But now out of range
I used to love
But things change

Helgens bilder

Lördags















Söndags
















Shoppat lite

Fine jag är skonarkoman, i admit it ! Har shoppat två par nya skor från nelly.se . Så sjukt snygga !
Deblina SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMNew Dolores SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Passade även på att klicka hem dessa plagg..
Adriana Fringes Tee SEK 399, Chick With Guns - NELLY.COMSparkle Sweater SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COMEva Chinos SEK 599, D Brand - NELLY.COM

Blev mycket svart men det funkar ju alltid :) Prata med Ikea nyss i alla fall och dom kommer med soffan på torsdag nån gång mellan 16-21 (?) Hoppas det inte krockar med Oskar Linnros för lär ju vara ute i god tid på heartbreak då för det kommer bli galet mycket folk .. Nu ska jag fortsätta fixa här hemma :)

Storstädning här hemma

Har fått meddelande från Ikea att min soffa är på väg så i morgon förhoppningsvis kommer den :)

Nu är det storstädning på gång här hemma om jag ska kunna få in min soffa i vardagsrummet. Alla mina lådor och kläder står utspridda i vardagsrummet , har iaf nyss lyckats skruva in en hyllplan i min ena garderob *stolt* så nu kan jag inviga mina nya garderober med lite kläder, skönt att äntligen slippa ha allt nerpackat i lådor. Om två veckor kommer mina svarta skjutdörrar också som jag har beställt av Bill o Odd som jag ska sätta in framför garderoberna .

Nu blir det lite mat och sen ska jag fortsätta röja upp här hemma . Vill ju också kunna börja julpynta snart nån gång som alla andra! Har iaf beställt ett par snygga silvriga gardiner som jag ska ha i vardagsrummet för mitt jultema i år kommer att bli vitt o silver ;)  Ciao ciao !

Slut som människa....

Slutade jobba kl 15 idag. Efter jobbet var jag in på Ikea och köpte en till låda till mina garderober för nu så står dom plats :) direkt när jag kom hem så däckade jag på sängen och nu har jag krypit ner och lagt mig orkar inte göra något mer idag så ska sova nu tänkte jag (har ju inte blivit så många timmars sömn den här helgen ) . Jag lägger upp bilderna från i helgen i morgon istället.

Go natt !  ♥

29 november

Har haft en helg full av fest o jobb :) Igår var vi hemma hos Oddis o förfesta lite innan det blev utgång på Harrys då det var personal söndag ! Sjukt mycket roligt folk ute ! Nu ska jag i väg o jobba igen . Fattar inte att jag klarat av att ha jobbat hela helgen samtidigt som jag festat har inte ens vart nå vidare bakis , skööönt ! Lägger upp lite bilder senare idag från helgens festligheter !

love the way you lie...

Blev kvällens sista låt på heartbreak.... Det är en låt som gör att jag tänker tillbaka på det förflutna och en viss person, så jag sprang fort och hämta jackan innan jag brast ut i tårar...

Kvällen har varit grym ! Så himla roligt har jag haft med mina kära vänner :) Var längesedan jag kunde gå ut såhär och slappna av och inte tänka på en massa saker runt omkring... En riktigt lyckad kväll helt enkelt !

Nu ska jag sova lite för ska upp om mindre än 5 timmar och jobba. Natti Natti 

Ikväll ....

kör jag med mina pullor ;)



27 november

Känner mig peppad för att gå ut........


sova

Är så himla trött så inatt kommer jag nog inte ha några problem med att somna. Ska upp tidigt o jobba i morgon eller idag kanske man ska säga ? Kommer bli en galen dag med mycket folk ute på köpis!





Jag undrar en sak... Varför blir vissa saker bara fel när man försöker göra rätt?

Natti Natti 

Off to work


26 November

Blev lite partaj igår endå haha :) Jag o Matilda satt o drack vin hemma hos mig innan vi drog ut till Heartan . Blev nog lite för mycket vin tror jag för som ALLTID när jag druckit för mycket ska jag sitta o ringa runt till folk eller tracka dom med en massa sms haha;) Tydligen hade jag skrivit runt till folk på facebook också haha. Men men jag skriver inga dumma saker som tur är MEN lite ångest har man då iaf ! Lite dryg man kan vara då ! Fast det finns människor där ute som jag också tycker är dryga så fair enough ! Finns ju värre saker man kan göra !

Idag känner man sig lite smått bakis och självklart lära dom ringa från IKEA kl 8 i morse och berätta att dom "nån gång mellan 9-11" skulle komma med mina rätta garderober som jag köpt ( fick ju med mig hem fel sist ) man såg ju väldigt pigg o fräsch ut när man öppnade dörren åt dom i morse :P Dom berömde dock mina väldigt snygga tapeter i vardagsrummet :) Så i helgen kan jag äntligen få upp garderoberna i sovrummet så då kan jag lägga in alla mina kläder också kan jag få in min vita säng som jag köpt också gu va härligt :) Sängen ska stå framför den vita fondväggen jag har i sovrummet och den är så himla smart för det är förvaring under den en perfekt lösning när man har lite utrymme hemma.
Nu lär jag göra mig i ordning börjar jobbet kl 16 idag och jag tänkte åka dit lite tidigare och käka lunch innan jag börjar.

Trevlig helg allihopa !

25 november

Jag har hunnit med o solat, varit ner på stan o postat ett brev och köpt lite käk med mig hem.. Idag så är det löning *woho* Ska betala lite räkningar nu och sen blir det ner till stan igen med Tilda och shoppa loss :)


Kan bli en utgång till kvällen också ;)


Snö snö snö o åter snö


Tröja o mössa på :)


Har beställt korv o makaroner av fröken Matilda. Är så tråkigt att laga mat och äta själv så nu åker jag dit och hälsar på henne i hennes nya lägenhet:)

Snöstorm

Uscha vilket oväder, och jag ska iväg till brorsan nu =/

Easy come Easy go...

thats just how you live oh......




23 November


Nu ska jag iväg o sola lite.. Sen blir det en promenad till affären för att posta ett brev och inhandla lite onyttigt är ju så himla godis sugen, också är det en massa bra på tv ikväll så då lär man ha nått att gotta sig med ;)






See ya !

2010 American Music Awards performances
















Black Eyed Peas - The Time ( American Music Award )


22 November









Vaken , frysen, tänker o saknar....





Lägenheten !

Här kommer lite bilder på hur lägenheten såg ut i början och hur den ser ut i dagsläget. Den är inte klar än men den börjar närma sig sitt slutmål iaf :)

Hallen

Gräsligt gul ful färg!

Ny vägg i hallen och nytt golv ska läggas

Väggen har målats vit i hallen och el har dragits in

Golvet lagt nu återstår bara lister och ett vägguttag så är hallen färdig...

Sovrummet

Bild från hallen mot sovrummet

Väggportalen har rivits bort och en dörr ska sättas in mot sovrummet.

Nya tapeter

Ny vägg byggd

Här kommer dörren att sitta sedan

Nytt svart golv är lagt med nya svarta tapeter och en vit fondvägg

Här ska det sättas in garderober och skjutdörrar , mer lister ska också sättas in + dörr sen så är sovrummet också klart.

Köket

Väggarna är målade och tapetserade

Nytt golv inlagt bara list som ska dit sen så är det klart :)

Vardagsrummet


Har tyvärr bara en bild på vardagsrummet och det här knäppte jag precis i början efter att det vart färdigtapetserat

Det har gått ca 2,5 månader sen jag fick nycklarna till lägenheten och det har hänt en hel del sen dess och nu är det inte mycket kvar =) Lägger upp fler bilder så fort nått nytt händer här !

Nu ska jag iväg och handla lite ...


See ya !

Nytt golv !

Yes idag när jag kom hem från jobbet så var golvet lagt både i hallen och i köket :) Tack pappsen ! Nu är det bara listerna som ska dit sen så är köket o hallen färdigt , härligt härligt  !


Denna dag blev bättre som jag hoppades på iaf ;)

Zzzzzz

Nu blir det läggdags så himla trött. Har inte direkt haft turen med mig idag :( Inge nytt golv vart inlagt, garderoberna jag köpte visade sig vara fel när man kom hem... En massa strul hit o dit.... Blir ju så less.... Hoppas på en bättre dag i morgon !


Peace out !

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Time for work...

Yes idag ska jag äntligen få jobba :D Ska in först en sväng på ikea och köpa nya garderober och idag kommer pappa hit o lägger in mitt nya golv ska bli kul att se resultatet sen när jag kommer hem .

Nu lär jag skynda mig så att jag hinner med bussen

Stökigt !

Nu har jag burit in alla saker från köket/sovrummet/hallen in till vardagsrummet så att pappa kan lägga nytt golv när han kommer hit i morgon *suck* hur det ser ut här...

Informationskväll :)


Nu är jag hemma o kikar på idol blir lugnt för mig i kväll lär flytta ur alla saker från hallen och köket och ställa in det i vardagsrummet för i morgon så kommer pappa hit o lägger in mitt nya vita golv :)

Kommer att bli så snyggt !


Idag har jag vart på "botoxparty" i Villastaden, jag ramla in som ett bananskal var dit med Helena (brorsan tjej) och några andra tjejer från Ockelbo. Egentligen så var det en annan tjej som skulle med men hon kunde tyvärr inte så då fick jag gå ist :) Jätte kul var det! Det var en informationskväll om deras nya klinik ( Villastadens hudvård )  och om deras produkter och behandlingar . Vi fick vin och tilltugg, tidningen var där också o fotograferade så man blir säkert med på någon bild där sen. Ska nog boka en tid där för just nu fick man 20% på alla behandlingar funderar på att förstora läpparna .


Idag är det också firande i Ockelbo för min bäste vän Johan som fyllt 25 år! Lovar du kommer få en grymt galen kväll!!


Ledsen att jag inte kunde komma hoppas du förstår.....

Fix o trix

I natt när jag packa ur några lådor så hitta jag en massa gamla kort och brev jätte kul var det :) Kort från skolan och studenten . En massa böcker och ljushållare men det viktigaste av allt kanske var mitt väggfäste för tvn som jag har letat som en tok efter, nu kan jag äntligen få upp tvn på väggen :)
Dagis jag som sitter och gluffsar i mig glassen :) Bild från dagis, vad små vi var:)
Nu ska jag göra lite nytta här hemma :) Ciao ciao !

Well it was just a dream just a moment ago I was up so high lookin down at the sky don’t let me fall...

Kör den här låten på repeat just nu !
Nu sitter man här hemma o är klarvaken igen, har sovit så himla dåligt den här veckan... Skönt att det bara är i morgon som jag är ledig till . Känns så himla bra att återgå till jobbet igen på lördag . Nu blir det att packa upp lite saker till lägenheten som mamma o pappa kom med tidigare idag , ska bli skoj att se vad man har för saker egentligen :D  Sen blir det Natta natta !

Åker iväg på kalas :)

Så nu är jag färdigfixad! Idag blev det min snygga kavaj från Soaked in Luxury!
Vi ska snart åka iväg och fira storebror Dennis som fyllde år i tisdags, hela 28 år gammal har han blivit usch vad tiden går fort.....  Får se vart man bär av sen. Blir nog lugnt men det är ju trots allt torsdag och man är ledig i morgon..... :)


Jag och bror för ca 1 år sedan! Långt blondt hår hade man då.....

18 November

Nu har jag precis kommit ur duschen . Ska äta lite mat nu och sen göra mig ordning för idag ska jag på kalas :)

I brist på annat....

Så skaffar jag mig också en blogg nu :) Jag har varit ledig nu i 3 dagar och suck vad lat man blir... Längtar tills jag får återgå till jobbet på lördag . Jag blir så himla lätt rastlös nu förtiden så jag försöker att hålla mig sysselsatt så gott det går annars blir det lätt bara att man sitter o tänker på saker som har hänt...... Har köpt en lägenhet för ca 2 månader sen som jag håller på att rusta för fullt vilket är jätte roligt men snart så är det klart (iaf för den här gången) och då återstår den bästa biten och det är att få inreda vilket jag älskar! Har börjat lite smått redan :) Kommer att lägga upp lite bilder senare på hur det ser ut och går med renoveringen utav lägenheten steg för steg .
Eftersom jag inte har någon soffa än så länge så blir det mys med filten på framför tvn istället..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0