30 juli

Nu ligger jag i sängen för att sova. Sjukt trött börjar jobbet igen om 8 timmars så uppdaterar mig lite bättre i morgon efter det. 

Natti natti !

29 juli


28 July

Har sån himla huvudvärk men what to do???!

Vi i huset ska över till grannen snart på "födelsedagsfest" får se hur länge huvudet orkar med. Tur att man inte börjar förens kl 13 i morgon .


27 Juli

Nu bär det av till hotellet för lite lunch först, sen blir det jobb 13 - 22 ..

26 Juli

Igår var jag ledig och då passade jag och Johanna på att åka till Fig tree bay . Första gången jag var på den stranden och det var riktigt nice :) Sedan åkte vi till Paralimni för att strosa runt lite ( första gången jag var där också ) Riktigt fina klädesbutiker fanns det där och det var rea överallt! Tyvärr så blev det ingen shopping denna gång men nästa gång så ;) Vi råkade också gå vilse. Vi gick och gick och gick i över en timme tror jag , vi hamna på något område där det bara fanns lyxvillor. Tillslut hittade vi tillbaka till huvudgatan där slog vi oss ner på en restaurang och åt en riktigt stor köttbit *mums*

12timmar senare var vi trötta och åkte hem :)

25 juli

Idag åkte nya bikinin och solbrillorna på :)

Fig tree bay ! Checka in killen i bakgrunden haha ;P


24 juli

Usch fy och blä! Är så himla uttråkad idag och imorgon är jag ledig , borde väl egentligen ha passat på att gå ut ikväll men då försvinner hela morgondagen istället. Hoppas att någon är ledig med mig i morgon så att vi kan hitta på något skoj :)

My true inspiration ♥

23 juli

Torsdagens fest ur en kameras synvinkel


22 Juli

Igår gjorde vi Kaaooooz !


21 Juli

Gör mig redo för partaj ikväll ! :)

20 juli

Denna låt är så sköön :) Me like ! Längtar till morgon dagen nu då vi ska födelsedagsfest för Jonna som fyller 21 och avskedsfest för Towe som åker hem på fredag.


19 juli

Här kommer två bilder på en del utav sakerna som jag shoppade igår i Nicosia. Mycket blått blev det :) Älskar min nya randiga bikini tho och brillorna som jag visa igår .


Just nu är kl 0.23 här men är inte så speciellt trött. Jag och Julia ligger i våra sängar med varsin dator i knät och är totalt osociala mot varandra haha. Håller på att fixa till mitt cv lite granna, i morgon börjar jag inte förens kl 13 så jag tänkte skicka iväg lite ansökningar inför vintersäsongen.

You never know what the future holds

18 Juli

Härliga lediga dag !

Klev upp kl 6:30 för att göra oss i ordning för att sedan bege oss av mot Nicosia. Där har vi tillbringat hela dagen med stor shopping , ätit och vandrat över gränsen mot den turkiska sidan. Har spenderat en hel del pengar men det var jag värd efter att ha jobbat så hårt .. !

Köpte ett par ASsnygga Gucci brillor som jag kommer att vårda som mitt lilla barn ♥

Har också köpt ett USB memory card reader så nu kan jag äntligen föra över bilder igen till min dator =) Kommer upp flera bilder i morgon. Nu ska jag sova... Natt Natt ♥

17 Juli

ÄNTLIGEN  är denna vecka över. Skönt att man sluta kl 17 idag. Är helt slut så ska ta en powernap nu på ett par timmar ;)

I morgon drar jag, Julia och Towe till Nikosia för att shoppa , förhoppningsvis hittar vi någon butik som kan laga min kamera så att jag lägga upp lite bilder snart.

POWERNAP HERE I COME

16 juli

Idag så AVSKYR jag nästan alla cyprioter ! Fuck off ! Jobbat 12 timmar i sträck och är dåligt less... Upp och jobba igen om mindre än 8 timmar igen..

Natt natt











Saknar

15 juli

Jäkla kaoooz dag idag på jobbet . Tur man har musiken som kan cheer me up ..

Out in sept.

14 juli

Åhh vill ha en veckas semester, MINST ! Det är så sjukt varmt och sjukt utmattande allting på jobbet.. Gahh jag vet inte hur man ska klara av 3 månader till och varmare blir det. Redan när man kommer till jobbet på morgonen så är tröjan helt blöt av svett och sedan har man 9 timmars jobb på det utomhus *suck* Snälla ge mig EN dag med regn så att man slipper svettas. Har hört att den dagen kommer i sept *suck*...

Fick mitt kära paket av mamma idag som jag hade beställt. Mina kläder som jag saknat, turkisk peppar , och ett brev så att man saknar HEMMA ännu mer......♥♥


13 Juli

Idag fick jag sluta HELA 2 timmar tidigare, guld värt ! Dock lär jag jobba 2 timmar längre på lördag....

Igår var det trevligt på kaffkarros med jobbligan. Kom hem efter kl 1:00 och slocknade på en gång , man sover gott efter ett glas eller två ;)

Har försökt att föra över bilder till datorn men utan någon vidare success . Kan inte sätta i minneskortet i datorn heller för den tar bara emot SD kort och jag har XD .. Sökte lite på google och ska köpa ett sånt här usb memory card reader istället. Så förhoppningsvis nästa vecka kan jag börja uppdatera med lite nya bilder !

Tuesday

Ikväll ska vi ut och fira ena jobbarkollegan som fyller år idag. Blir någon drink på puben brevid där vi bor , skön tisdag.

Min kamera är fortfarande trasig så kan inte lägga upp mina bilder än, men här får ni lite bilder från en väns kamera från avskedsfesten i söndags

'

12 juli

Usch mår så illa, vette fan om jag fortfarande är bakis alltså :( Ja ja det bekymret har jag inte tid med nu. Iväg för att jobba 10:30 - 19:30

11 juli

Nu var den enda lediga dag för den här veckan över , men skoj har vi haft :)

Igår körde vi avskedsfest för Erika och Johanna i Napa kom hem kl 5 morse sov någon timme och sedan upp igen klockan tio för att åka med partybåten . Det var jag , Julia, Anton , Louise och två cypriotriska killar som vi jobbar med på hotellet som åkte. En grymt härlig dag med massa sol, bad och fest . Fick i mig lite för många redbull&vodka drinkar tror jag för hjärtat dunkade i 120 där ett tag.. Får ta det lite lugnt med dom nästa gång.. ;)

Önskar att jag kunde lägga upp lite bilder från gårdagen och idag men när jag kom hem idag efter båtturen och tänkte lägga in bilderna på datorn så står det att batteriet är tomt på kameran men det är full laddat. Kan se bilderna på kameran och ta kort men när jag ska föra över dom till datorn så funkar det inte :( Åååh jätte tråkigt! Lär försöka hitta något ställe som kan laga den för kommer inte klara av att vara här i 3 månader till utan att kunna lägga upp bilder :(

Nu ska jag sova lite i morgon börjar första jobbdagen av sex för den här veckan..  God natt <3

0.40

Åhhh nu är äntligen den här dagen på tolv arbetstimmar över :) Kom hem för en timme sedan och hade fortfarande lite energi över till att färga & noppa ögonbryna, hänga tvätt, tvätta och städa lite granna .

Nu är det sängläge som gäller... I morgon kör vi avskedsfest för Erika och Johanna D , fan va grymt det kommer att bli och på måndag har vi bokat partybåt :) GRYMT ÖS ! Nu blir det natti natti som sagt :)

9 juli

VILL INTE ! VILL INTE !

Nej jag vill verkligen inte jobba i UMI i kväll :( Har redan jobbat 9 timmar ute i värmen så är helt döööd nu, men men om 4-5 timmar är jag glad igen för då är jag förhoppningsvis hemma igen och i morgon börjar jag inte förens kl 12 sååå sköönt .


22.20

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, snodde med mig en frappe på hemvägen :) Nu blir det att se klart filmen från igår och sen sova lite. Imorgon väntar 2 jobbpass på totalt 13 timmar *suck*...

8 juli

Klev upp 9:30 för jag skulle lägga mig ute på terassen och sola innan jag börjar jobbet kl 12, men det är så sjukt varmt ute så klara endast av att ligga ute i en halv timme. Drar iväg tidigare till jobbet nu för att äta vattenmelon innan jag börjar :) MUMS !

Vi hörs senare ikväll !

7 Juli

Igår pratade jag med mamma och gjorde en liten beställning på kläder som hon skulle skicka ner idag *längtar* tills dom kommer, låt det gå fort please :)

Nästa vecka åker två till tjejer hem till Sverige *buuhhu* , men då har man en ursäkt till att man kan köra ALL-IN på söndag då ;) Sa till om ledigt på tisdag nästa vecka för jag trodde vi skulle ut på måndag men sen när jag kom hem från jobbet fick jag reda på att vi skulle ut på söndag istället hela gänget så får säga till chefen om ändring i morgon.

Längtar som tusan till söndag nu. Ska bli så grymt skoj att gå ut hela gänget igen och denna gång lär vi gå till river reggae och köra till klockan åtta på morgonen som vi gjorde första ute kvällen här i Cypern ( grymt bra club) Självklart kommer jag att sakna mina tjejer Johanna och Erika jätte mycket !!!

6 Juli

Idag var det en hyffsad skön lugn dag på jobbet. Fick lön idag också kaaaattcchiiin :) Vill bara vara ledig nu och åka och shoppa loss , parta loss ( är så sjukt partysugen ) och bara ligga på stranden och chilla.... Drömmer mig bort till mer ledighet !



5 juli

Ibland har man dagar då man absolut inte skulle ha gått till jobbet. Idag var en sån dag.

Började med att köra in en sticka i fingret på morgonen , fick klippa sönder nageln och chefen fick tillverka en egen pincett  med slipmaskinen så att jag kunde ta ut den. Där började det. Dagen fortsatte med en hel del vältningar med drickan på brickan och tappningar av annat smått och gott. Har gått in i stolar och bord skrapat mig på handen och benet. Ingen bra dag ! Så fort kl vart 17:30 tog jag väskan och gick hem . Slocknade på sängen och vaknade upp kl 21:30 . Så himla skönt att ta en powernap efter jobbet. Frågan är bara hur ska jag kunna somna nu ?! Blir nog att slå på en film för då brukar jag kunna somna, haha.

Puss och Kram


Find me

SAKNADEN ÄR OÄNDLIG

4 juli

Hej hej lediga sköna dag !

Igår blev det utgång och idag är jag väldigt glad över att ha varit ledig. Kom hem  kl 05.00 i morse. Var inte ett dugg taggad när jag åkte in men det ändrades snabbt ;)

Idag har jag och Johanna legat på stranden hela dagen och slappat fy fan va skönt , sov i ett par timmar också . Det är så himla skönt att sova på stranden och sen vakna upp och bara kunna gå ner och ta ett dopp .

Ikväll blir det till att kika på en film och kanske en skype session :) Ha det så bra så länge !

Lite bilder från igår







3 juli

Craaaaazy dag på jobbet har det varit idag , helt slut är jag . Har nog aldrig känt mig så utmattad någon gång som jag gjorde idag . Först 13 timmar igår, kom hem kl tolv inatt sen upp och jobba idag 10 timmar.

Nu ska jag ta powernap och sedan får vi se om jag orkar joina girlsen på en utgång.

2 juli

Kom precis hem från jobbet. Lär börja kl 19:30 i Umi:n istället för kl 20, så nu är det bara till att duscha, sminka sig och stryka skjortan och sedan iväg på nästa jobb.


See ya !

1 juli

Första dagen i Juli, va tiden går fort ibland.... Inte blir man yngre för det heller...

Hade en grymt trevlig utekväll igår med tjejerna, mycket dricka också *host host*. Jag och Erika ( som jag delar lägenhet med ) kom hem runt 4:30 tiden på morgonen stekte på lite halloumi käkade och sedan slockna jag med kläderna på . Vakna upp kl 10 så då var det bara att göra sig redo för jobb. Dricksen fick jag idag av chefen , 2000 extra i cash är inte helt fel.

Nu är jag helt slut och ska sova. I morgon börjar jag att jobba kl 8 - 17 först på stranden och sedan börjar jag igen kl 20 - 23 i japanska restaurangen på hotellet.

Här kommer lite bilder från gårdagen .

Natt natt

RSS 2.0