Thousand years


Idag jag gjort halkkörning som var riktigt...

img_3218 (MMS)

Idag jag gjort halkkörning som var riktigt skoj och lärorikt. Som vi sladdade, haha! Nu är myskläderna på :)  Resten utav kvällen kommer att bestå av massa plugg och filmkväll .


Ute och går i skogen .

img_5798 (MMS)

Ute och går i skogen .


My sister's keeper

Har precis kikat på den filmen på tv och den är ju sååååå bra . Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kika på filmen The town. I morgon är det söndag och jag måste då erkänna att fy fan va skönt det ska bli att vakna upp och inte vara bakis. Dock lär jag då erkänna att jag inte riktigt kunde motstå alkoholen idag det blev en eller två drinkar här hemma men som jag var värd det tycker jag ;)

Natti Natti ♥



22 oktober

Denna helg är nog officiellt den tråkigaste helgen jag varit med om på väldigt väldigt länge ... Längtar tillbaka till mitt liv på cypern just nu då man aldrig behövde vara själv eller känna sig ensam. Tråkigt att festen var igår istället så att jag inte kunde komma. Önskar att den hade vart idag så något roligt hade hänt.. Vet fortfarande inte vad jag ska göra idag ???!!!

Det positiva idag är att min vapendragare Julia kommit hem iaf ( längtar tills vi kan ses ) ♥

Nu åker jag och morsan och köper pizza mummms för det !

Ute och går med körskolelärarens hund

img_9882 (MMS)

Ute och går med körskolelärarens hund


19 oktober

Idag hade jag min bästa dag hittills på körskolan *wooohhoo* det går framåt nu och inte långt är det kvar till skrivningen och uppkörningen heller. Känns bra . Kanske är lite isolerad från världen utanför just nu men det är bara under den här perioden. Jag lägger verkligen ner hela min själ i detta så att jag kommer att klara det.

Nu ska jag skicka lite film sen blire sova :)

17 oktober

Just nu sitter jag hemma hos Petra och myser i soffan. Har blivit bjuden på tacos och jag stannar kvar här över natten oxå så slipper jag åka från Ockelbo till körskolan i morgon bitti. Längtar tills jag flyttar tillbaka till min lägenhet igen så kan vi ha massa fler myskvällar som på gamla goda tiden ♥

16 oktober

Gårdagen vart en riktigt lyckad och trevlig kväll. Saana hade fixat en liten välkommen hem fest för mig. Bjudit in några vänner som jag inte träffat på länge och vissa som jag inte sett på flera år. Riktigt skoj ! Saana hade frågat mig tidigare i veckan om jag fick välja något som jag va riktigt sugen på att äta, vad skulle jag då välja ? SMÖRGÅSTÅRTA ! Sa jag då såklart ( som jag har längtat ) och så klart hade hon gjort det åt mig som stod redo för att ätas när jag kom igår :) Jag har då riktiga guldklimpar till vänner ! ♥


Bilder från gårdagen







God Natt♥

Home sweet home, älleeeeee ?

Då var man hemma i Sverige igen då . Kom hem för 1 vecka och 1 en dag sen men känns som man hunnit med så mycket på den tiden.

Kör hårdträning på körskolan om dagarna så när man väl är klar där åker man hem helt slut och med världens huvudvärk. 2 timmars bilkörning om dagen + 5-6 timmars teori. Intensiv kurs går jag för jag vill få körkortet så fort som möjligt . Skrivning och uppkörning är nu bokat och det är inte långt kvar =/ Jag måste klara detta !! Jag och Saana måste klara detta !!

Lördags förra veckan var jag ut på Goya med Petra och Malin . Make-up store hade visning där och vi fick goodiebags eftersom vi var bland dom 100 första in :D Kul att träffa en massa folk som man inte sett på nästan 6 månader.

Ikväll ska jag till Saana och dricka vin, äta gott också kommer det lite folk. Vet inte riktigt vad hon har planerat in egentligen den där bruden men skoj ska vi ha !


Här kommer en bild på Petra, mig och Malin förra lördagen.


P.S För er som befinner er på varmare breddgrader och längtar hem , GÖR INTE DET!
  1. Det är jävligt kallt
  2. Folk börjar byta till vinterdäck
  3. Allt kommer vara sig likt och detsamma som när du lämnade det

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för feeeeeest :D

RSS 2.0