Ayia Napa !

Nu är jag äntligen framme !

Landade här ca 03:15 i morse. Sen kom transfern från hotellet  som jag ska jobba på och hämtade upp oss alla elva tjejer på flygplatsen . Känns riktigt skoj att komma tillbaka och få åka vänstertrafik igen *tänker tillbaka på gamla goda tiden i Australien* . Vi blev skjutsade till våra lägenheter och uppdelade vilka vi ska få bo med. Riktigt schysta lägenheter vi bor i och riktigt fräscha är dom . Vi har tre sovrum ( alla med varsit badrum + balkong ) ett gemensamt kök och vardagsrum. Vi delar rum två o två .

Kom i säng runt 6 tiden i morse och klev upp 8:30 för att sedan gå till hotellet och käka frukost och för en liten genomgång om vad som händer dom närmaste dagarna.

Idag har vi varit iväg handlat lite nödvändiga saker så som toapapper och vandrat runt lite i solen så nu har man en jätte ful bränna efter linnet. Legat på stranden har vi också gjort och vandrat bland klippor ,såååå härligt ;)

I morgon ska jag skaffa ett cypriotriskt mobilnummer så återkommer om det till er nära när det är fixat.

Här kommer några bilder iaf.


Backen ner mot våran lägenhet


Stranden



Ingången på hotellet jag förmodligen kommer att jobba på



Inte så jätte bra bilder men lägger upp fler så fort jag lyckats samla på mig lite.


Puss och kram så länge !


Nu är jag på Arlanda :)

img_7201 (MMS)

Nu är jag på Arlanda :)


PAAAANNNIIIIK !

Har precis lyckats packat klart resväskan efter många byten hit o dit av väskor och efter att man fått rensat ut typ hälften utav sakerna som jag ville ha med mig. Känns som man har glömt något (??) men det gör det ju alltid när man ska åka iväg. Sitter och betalar in dom sista räkningarna just nu också *suck*....

Har nog inte riktigt fattat att jag ska åka bort i 6 mån och själv denna gång, men som tur är så kommer jag att möta upp några utav mina nya medarbetare på arlanda och budapest ( där vi kommer att mellanlanda ) så jag behöver inte känna mig helt ensam :)

Kommer bli ett nytt roligt äventyr man får vara med om :) Kommer att ta med mig datorn och det kommer att finnas trådlöst internet i lägenheten som jag ska bo i så jag kommer att kunna uppdatera så fort jag får tid över vad som händer i mitt liv.

Puss så länge !

Väskan var för liten så det får inte plats...

img_1537 (MMS)

Väskan var för liten så det får inte plats :( får sno morsans imorgon och packa om allt istället *suck*


Står och väntar på tåget in mot Gävle , fö...

img_9380 (MMS)

Står och väntar på tåget in mot Gävle , försenat med 30 min :(


Påskhelgen i bilder

I DID IT ! Jag klarade av att köra en 4-dagars och igår var jag helt slut men om så roligt vi har haft det !

Mat på church street nu :)

img_9818 (MMS)

Mat på church street nu :)


Sitter på bills tak och solar . Livet kan ...

img_2461 (MMS)

Sitter på bills tak och solar . Livet kan vara bra gött ibland :)


Äntligen får vi vara tillsammans :)

img_0727 (MMS)

Äntligen får vi vara tillsammans :)


För jag har tagit studenten ! Hahaha !

img_8067 (MMS)

För jag har tagit studenten ! Hahaha !


Sitter ensam hemma hos bil och dricker vin...

img_3657 (MMS)

Sitter ensam hemma hos bil och dricker vin . Hoppas dom kommer hit snart !


Lunchar med elvis och Saana

img_3870 (MMS)

Lunchar med elvis och Saana


Har shoppat loss riktigt ordentligt idag p...

img_5358 (MMS)

Har shoppat loss riktigt ordentligt idag på hm.


Go Natt


Syr ihop klänningen min

img_7303 (MMS)

Syr ihop klänningen min


19 april

Nu har jag kommit hem till mor o far igen. Vart en sväng in till Ockelbo och hälsat på Saana, Johan och lille Elvis som fyllde ett år i lördags. Han kan både gå och prata nu. Tiden går alldeles för fort.

Snart är det Påsk också :) Blir nog att köra på en 4 dagars. Åker nästa vecka till Cypern så det här blir sista helgen som jag kan umgås med mina vänner. Lika bra att göra det stort då ! :)

Nu ska jag äta nått lite snabbt sen blir det nog kanske en sväng in till köpis med föräldrarna.

Jag och Saana på goya för tre helger sen


Ute o går med gladaste Elvis :)

img_7312 (MMS)

Ute o går med gladaste Elvis :)


Sensation *OSLO*

Här kommer lite bilder från Sensation White. Den grymmaste , galnaste, vildaste, häftigaste fest jag varit med om. Helt sinnessjukt ! :D


Nu är vi påväg hem . Tåget var försenat en...

img_6267 (MMS)

Nu är vi påväg hem . Tåget var försenat en timme imorse så vi åkte 8:25 från Oslo. Ska göra ett byte nu i Sthlm men vi kommer inte att hinna med tåget som ska gå 14:30 till gävle pga av förseningen så får se när nästa tåg går . Har sovit nästan hela resan så det har varit skönt :) Sensation var helt galet iaf ! Kommer upp lite bilder senare .


Nu är jag och Malin på väg :)

img_9222 (MMS)

Nu är jag och Malin på väg :)


Oslo here we come !

Nu har jag lämnat över nyckeln till lägenheten och flyttat ut på riktigt . Känns riktigt bra ! Nu ska jag packa i det sista i väskan och sedan gå ner på stan och möta upp Malin och köpa lite lunch och sen så åker vi till OSLO wiieeee !! :) :)

Springa ner på stan nu och in på systemet .

img_0648 (MMS)

Springa ner på stan nu och in på systemet .


Upp och ner , ner och upp ... Nu har jag f...

img_3547 (MMS)

Upp och ner , ner och upp ... Nu har jag fått in alla mina saker i förrådet. Nu är det bara städningen kvar  :)


Everyday I’m shuffelin

I morgon flyttar jag ut ur lägenheten och på fredag drar jag och Malin till Oslo , kommer att bli så grymt ! LÄNGTAR som bara den! White sensation är något jag har drömt om länge att få gå på och äntligen ska jag få göra det :)

Nu ska jag åka till ockelbo och fixa lite saker med mammsen ...



SKOR <3

Så här såg skorna ut som jag fick hem. Tyckte dom inte var så speciellt fin och inte alls min typ av stil men dom satt och såg mycket bättre ut på :D Så dom kommer att användas flitigt till påsk ! 




Nu har jag hämtat ut mitt paket från Nelly...

img_4759 (MMS)

Nu har jag hämtat ut mitt paket från Nelly :) inte riktigt min stil utav skor men jag var ju något berusad också när jag valde ut dom ;p


12 april

Idag har jag fortsatt röjt upp här hemma. Fått klart det mesta i köket och nu har jag även börjat i vardagsrummet. Ska bli skönt när allt är färdigt och det är bara att flytta ut på fredag *längtar* :)

Nu ska jag ner till affären en sväng och hämta ut mitt paket från Nelly ( äntligen har skorna kommit som man fick välja ut på nelly high heels tour på goya ) tog bara 5 månader !

Hoppas allt är bra med er för här är allt toppen ! :)


11 april

Nu är det sagt och gjort ! Nu blir det inge mer jobb tills jag åker fy fan va skönt :D

Idag har jag varit och hämtat ut passet och id:et ,hur man såg ut på bilden då =/
sen så har jag bara hållt på här hemma och städat och försökt packat ihop lite saker och burit ner i förrådet.. Drygt för nu ser det värre ut här hemma innan jag började och jag hatar när det är oreda !

Här är en bild på saana, mig och petra från förra lördagen

Nu ska jag hämta ut mitt pass och id :D

img_8155 (MMS)

Nu ska jag hämta ut mitt pass och id :D


Söndag


Ute i härliga boulogern , varmaste dagen p...

img_7504 (MMS)

Ute i härliga boulogern , varmaste dagen på året idag känns det som :)


Skååål :)


Väntetid...

Sitter hos frissan i Ockelbo o kikar på när mamma blir fixad. Ska ta bussen tillbaka till Gävle som går 14:05 , orkar inte ta tåget för då lär jag släpa med packning och datorn från tågstationen och det har jag ingen vidare lust med . Bussen stannar däremot i närheten utav där jag bor så det blir perfekt ;)



Får försöka utnyttja tillfället nu när jag har någon timmes väntan och göra lite nytta på datan ..

Storm

Det blåser ute så jag undrar verkligen om mamma o pappas hus håller för sånt här väder? Det knakar som bara den i väggarna. Jag som hade tänkt att ge mig ut på en promenad men i detta väder skulle nog lätta jag blåsa bort . Blir ett härligt varmt bad istället.

Mår mycket bättre nu . Hostar inte lika mycket som tidigare och har ingen huvudvärk eller feber nå mer. Stannar nog kvar här hos mor o far en natt till och åker hem i morgon istället .

Hoppas att allt är bra med er !



Har bakat vaniljmuffins med choklad o koko...

img_2663 (MMS)

Har bakat vaniljmuffins med choklad o kokos toppat med lite mandelflarn  , dags att hugga in ! Väldigt passande att bror Daniel kom på besök precis :)


Skönt med lite sol idag :)

img_1406 (MMS)

Skönt med lite sol idag :)


Solbrun

Dåligt jag längtar till solen och värmen , vill ha NUUUUUUUUUUUUU !

Ockelbo

Nu har jag kommit "hem" till Ockelbo. Ska stanna här ett par dagar har jag tänkt, sköönt att bli lite ompysslad när man känner sig krasslig.

Åker nog hem på torsdag eller fredag morgon, för då kommer Petra till mig :) Blir ju såklart utgång hela denna helg också :) Hoppas man känner sig piggare tills dess bara..

Dom här två är väl allt för söta :)

Toarulle toarulle...

Helgen är över och här ligger jag och snorar i soffan. Förstår inte att det kan rinna så mycket , har snart gjort av med en hel rulle papper !

Blev ingen packning för mig idag , huvudet känns som det ska sprängas så fort jag gör något . Städa lyckades jag däremot göra så nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och lyssna på lite skön musik. God natt på er !

Jag i lördags

Koka soppa på en spik ! Detta får bli min ...

img_6045 (MMS)

Koka soppa på en spik ! Detta får bli min middag idag . Näsan bara snorar , huvudet känns som ska sprängas och jag har ont i hela kroppen . I morgon åker jag nog till Ockelbo för att bli ompysslad . Resten utav kvällen ska jag tillbringa på soffan . Seeee ya !


BÄST <3


4 april

Usch idag mår jag inge bra. Har legat hela natten med hosta ,huvudvärk o feber :(

Lär i alla fall försöka ta tag med städningen här hemma för det ser ju ut som ett bombnedslag här efter helgen. Packa ska jag också börja göra för mamma o pappa kom med flyttlådor igår så det är bra att vara ute i god tid.



IF YOU EVER COME BACK

I'll leave the door on the latch If you ever come back, if you ever come back There'll be a light in the hall and a key under the mat If you ever come back There'll be a smile on my face and the kettle on And it will be just like you were never gone There'll be a light in the hall and a key under the mat If you ever come back, if you ever come back now Oh if you ever come back, if you ever come back

Söndag....

Helt slut idag . Inte många timmars sömn man har fått dom här två nätterna. Vakna upp nu på soffan efter att ha slocknat här i ett par timmar.

Helgen har varit helt godkänd , lite ovan nu när man vart nykter så länge och det känns lite som att man lika gärna hade kunnat fortsätta på det nyktra spåret,  men jag måste ju vara ute nu i svängarna och vara social tills man åker här ifrån :)


Lördag !

Nu säger vi skål igen :)

Happy friday :)

Nu ska jag ner på stan och möta upp Petra och Malin för lite shopping :) Ikväll blir det ALL-IN !

Puss så länge !

RSS 2.0